Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η Ιτέα τίμησε τούς Ηρωες του '21...

 Η πλατεία και το κέντρο του χωριού κατακλύστηκε από κατοίκους της Ιτέας, που βγήκαν για να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους, που τίμησαν τους ήρωες του 1821.

Η ηλιόλουστη ημέρα βοήθησε να γίνουν όλα όπως έπρεπε, με τάξη και ευπρέπεια. Η δοξολογία, η παρέλαση των μαθητών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Ιτέας, του γυμνασίου και των λυκειακών τάξεων, η συγκέντρωση όλων στην πλατεία, η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων του έθνους, η κατάθεση στεφάνων, η ομιλία και τα ποιήματα για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας…

Τη δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Φύλλου κ. Ηλίας Λιάχανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γκουσιάρης και Καραγιάννης, ενώ την τοπική κοινότητα Ιτέας ο πρόεδρος κ. Θοδωρής Σδόγγος και ο σύμβουλος κ. Βαγγέλης Λίτρας.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής