Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ακόμη περιμένουν...

Συμπληρώθηκε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος, αφότου η περσινή σοδειά βαμβακιού επλήγη από τις προσβολές από το πράσινο σκουλήκι και τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις και μέχρι σήμερα οι  50.593 παραγωγοί, που καλλιέργησαν πέρσι βαμβάκι, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση. Το μόνο που έχουν ΄΄εισπράξει΄΄ από το περασμένο φθινόπωρο και για 9 συνεχείς μήνες, είναι οι αλλεπάλληλες ΄΄διαβεβαιώσεις΄΄ της κυβέρνησης ότι ΄΄οι αποζημιώσεις, όπου να 'ναι, έρχονται΄΄. Η τελευταία από αυτές τις ΄΄διαβεβαιώσεις΄΄ δόθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 5 Απριλίου, με τη δήλωση ότι το Μάιο θα καταβληθούν αποζημιώσεις 25.000.000 ευρώ.
Εάν κυβέρνηση και ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταβάλουν τις αποζημιώσεις στους πληγέντες βαμβακοπαραγωγούς, καλύτερα είναι να βγουν και να το δηλώσουν ευθαρσώς. Γιατί η κοροϊδία, με τις αναβολές και τις μεταθέσεις, από μήνα σε μήνα, ευτελίζει όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και την εν γένει λειτουργία των θεσμών στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής