Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Διατηρούν τα Σχολεία τους Ιτέα και Φανάρι

Στην εφημερίδα της κυβέρνησης πέρασε και οριστικοποιήθηκε η αναστολή για την σχολική χρονιά 2011-2012 της κατάργησης των Σχολικών Μονάδων του Γυμνασίου Φαναρίου στο Δήμο Μουζακίου και του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Ιτέας του Δήμου Παλαμά.
Τα δύο αυτά σχολεία "διασώθηκαν" στο νομό μας από τις σαρωτικές καταργήσεις αλλά και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων που ανακοινώθηκαν στις αρχές της Άνοιξης από την Υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Έυης Χριστοφιλοπούλου.

2 σχόλια:

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

+1000
Επιτέλους και φέτος "τη βγάλαμε καθαρή". Πρέπει να δοθεί μακροχρόνια λύση στο θέμα, όχι άλλη αναστάτωση και αβεβαιότητα.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενας Χρόνος Σπύρο είναι πολύς γι την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.Οί εξελίξεις τρέχουν με τη δύναμη του φωτός...ας ελπίσουμε οτι τήν γλυτώσαμε !!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής