Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

- ΕΥΧΕΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από το δήμαρχο Παλαμά

Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τις νέες και τους νέους του Δήμου Παλαμά που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις την εισαγωγή τους σε κάποιο ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας.
Μια νέα περίοδος της ζωής σας βρίσκεται στο ξεκίνημα και η περίοδος αυτή θα σας δώσει τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Επίσης, θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια στις οικογένειες των παιδιών καθώς και στους καθηγητές τους.
Η ζωή σε όλους μας δίνει πολλές ευκαιρίες και ο καθένας ανάλογα με τις επιλογές του, την αυτοπεποίθηση, τον αγώνα του και την εργατικότητά του πορεύεται.
Για όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να ξέρουν ότι η ζωή συνεχίζεται και με επιμονή και εργατικότητα θα πετύχουν τον στόχο που επιθυμούν.
Καλή συνέχεια σ’ όλους τους επιτυχόντες και αποτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στον αγώνα της ζωής τους.
ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δήμαρχος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής