Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

- Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά την 26/9

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, στις 7 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Παλαμά, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση ποσού 42.306,83 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Παλαμά. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου για τη συμμετοχή τους στην επίσημη τελετή της υπογραφής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την ισότητα των δύο Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες. Εισηγητής  Δ.Σ. κ. Κ. Παπαϊωάννου.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί ένταξης στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικού Εξηλεκτρισμού, την εγκατάσταση ηλεκτρικών παρόχθιων αρδευτικών αντλιοστασίων στην Έδρα του Δήμου και σε Τοπικές Κοινότητες. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Τ.Κ. Ιτέας. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Η. Λιάχανος.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του δημότη κ. Χρήστου Μουτσάνα του Γεωργίου. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Συμβουλίου μεταναστών, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν. 3852 / 2010.  Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών Δρόμων Β΄ (ΦΑΣΗ)». Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή Αίθουσας Τελετών στο Α’ Νεκροταφείο». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός  Β΄ (ΦΑΣΗ)». Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης των Πινάκων κατάταξης των υποψηφίων κατηγορίας Υ.Ε., Δ.Ε. και Τ.Ε. στο Δ.Ν.Π.Δ.Δ. – «Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά» (ΔΟΠΑΠΑΠ), σύμφωνα με την αριθμ.:  24 / 2011 απόφαση του. Εισηγητής Δ.Σ. κ. Κ. Τζέλλας.
11. Συζήτηση – Ενημέρωση για την υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Δ. Πάτας.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση της εταιρείας PRENECON Greece για την μακροχρόνια μίσθωση 1500-1900 στρεμμάτων για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στη θέση «ΜΟΛΩΣΙ». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση της εταιρείας PRENECON Greece για την μακροχρόνια μίσθωση 7.000 στρεμμάτων για τη καλλιέργεια ενσυρώματος καλαμποκιού. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
14. Τροποποίηση της αριθμ.: 69/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που αφορά τη συγχώνευση της Δη­μοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ) με τη Δη­μοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σελλάνων (ΔΗΚΕΣΕ). Εισηγητής Δ.Σ. κ. Κ. Παπαϊωάννου
15. Τροποποίηση της αριθμ.: 271/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που αφορά την Έγκριση Διετούς Προγράμματος Δράσης της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ). Εισηγητής Δ.Σ. κ. Κ. Παπαϊωάννου.
16. Τροποποίηση της αριθμ.: 68/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που αφορά την συγχώνευση των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Παλαμά και τη σύσταση νέου Ν.Π.Δ.Δ.  Εισηγητής Δ.Σ. κ. Κ. Τζέλλας
17. Αιτήματα Δημοτών - Φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής