Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

- Πρέπει να το διαβάσεις...

Γιατί το τέλος της Ε.Ε. πρέπει να έλθει από την Ελλάδα;;;
Πολλοί ψίθυροι και φήμες κυκλοφορούν διεθνώς ότι η Ε.Ε. θα διαλυθεί. Έρχεται λένε η παγκοσμιοποιημένη οικονομία και η Ε.Ε. μαζί με την Ευρωζώνη δεν έχουν θέση και πρέπει να διαλυθούν.
Είναι απαίτηση λένε, της .....
παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. το γνωρίζουν αλλά προχωρούν σιγά-σιγά.
Για το σκοπό αυτό διάλεξαν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο.
Η έξοδος της Ελλάδος θα κοστίσει λένε στην Ευρωζώνη 2 τρις Ευρώ.
Αυτά αποκάλυψε το STRATFOR μια Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως.
Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση, είτε πάρει είτε δεν πάρει μέτρα,
δήλωσε ο νέος διοικητής της ΕΚΤ, μέχρι να σπάσει ο κρίκος…..
Μια αποτυχία της Ελλάδος θα ήταν αποτυχία όλης της Ευρώπης δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Σαρκοζί.
Τελικά όλοι οι ηγέτες της Ε.Ε. ομιλούν για αποτυχία.
Στη παγκοσμιοποίηση δεν χωρά η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη.
Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί και κατέστη ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Μόλις σπάσει αυτός ο κρίκος η αλυσίδα των κρατών της E.E. & Ευρωζώνης θα διαλυθεί. Το παιχνίδι του ντόμινο θα ακολουθήσει, αφού πέφτοντας η Ελλάδα, θα ακολουθήσει η νότια Ε.Ε.
Αυτό η παγκόσμια διακυβέρνηση το γνωρίζει, γιαυτό στοχοποίησε την Ελλάδα, της δημιούργησε το πρόβλημα του χρέους, και το παιχνίδι πλέον παίζεται από τον ιδιοκτήτη όλων των τραπεζών της οικουμένης
που είναι ο παγκόσμιος κυβερνήτης και πρόεδρος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Γιαυτό φρόντισαν να εγκαταστήσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα ανδρείκελα πρόθυμα να εκτελούν τις εντολές τους.
Κατέστησαν τη πατρίδα μας, διεθνές θέμα και θέαμα χρεοκοπίας.
Όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη ασχολούνται με την Ελλάδα.
«Ότι θέατρον εγενήθημεν τω Κόσμω, και Αγγέλοις, και ανθρώποις»,
ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία. Δηλαδή γίναμε παγκόσμιο θέατρο.
Έτσι προετοιμάζουν το έδαφος για το σπάσιμο του αδύνατου κρίκου της αλυσίδας της Ε.Ε.
Έρχεται ο Βιετναμέζος Αντικαγγελάριος της Γερμανίας με το σχέδιο «Εύρηκα», για να προετοιμάσει το έδαφος……..
Ακόμη και η Τρίτη εξουσία της χώρας η Δικαιοσύνη, δέχτηκε τον έλεγχο της τρό’ι’κα.
Γίναμε υποτελείς μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.
Η τρό’ι’κα μπαινοβγαίνει στα υπουργεία της πρώτης εξουσίας της χώρας, ενώ η δεύτερη εξουσία η νομοθετική, παραμένει απαθής.
Ο ΓΑΠ δήλωσε θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό είναι ομολογία ότι είμαστε υπό κατοχή των δανειστών μας. Ο ΓΑΠ μαριονέτα των ισχυρών του πλανήτη, προσφέρει γη και ύδωρ. Ποτέ δεν λέει ΟΧΙ, ακόμη και στους Τούρκους λέει πάντα ΝΑΙ.
Η εκτελεστική εξουσία είναι ανύπαρκτη.
Υπάρχει μόνο για τους φουκαράδες του εσωτερικού.
Οι Ευρωπαίοι μας θεωρούν ήδη χρεοκοπημένους. Ο κρίκος της αλυσίδας είναι έτοιμος να σπάσει, μόλις δώσουν την εντολή οι Επικυρίαρχοι της Γης. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα το GLOBO ή
όπως αυτοί το ονομάσουν, είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το Ευρώ, το δολάριο, και όλα τα άλλα τοπικά νομίσματα των κρατών της Οικουμένης. Οι περιουσίες όλων των τραπεζών της Γης είναι ήδη κατατεθειμένες και κατασχεμένες από τις τράπεζες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και όλα τα έσοδα του κράτους από τέλη και φόρους πηγαίνουν όλα στις τράπεζες του Ρότσιλντ προέδρου της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Γιαυτό τα δημόσια ταμεία είναι άδεια.
Όλα αυτά τα γράφουμε για να αντιληφθεί ο αναγνώστης που πηγαίνουν οι φόροι που πληρώνει σήμερα.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. πιόνια και αυτοί της Ν.Τ.Π. κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν την Ελλάδα, να τη χρεοκοπήσουν, ώστε να σπάσει ο κρίκος μόλις οι Κοσμοκράτορες ανάψουν το πράσινο φώς για τα περαιτέρω σχέδιά τους, τότε θα μας αδειάσουν, αδιαφορώντας για τη τύχη της Ε.Ε.
Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική θρησκευτική ομάδα. Οι επικυρίαρχοι εξουσιαστές της οικουμένης, είναι μια κλίκα τραπεζιτών οπαδών της θρησκευτικής ομάδας «Καμπάλα» που έχει τις ρίζες της βαθιά μέσα στο Σιωνισμό. Αυτοί χειραγωγούν τα γεγονότα στο πλανήτη , αφού έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης, στα δικά τους θησαυροφυλάκια. Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ένα τμήμα αυτών είναι οι Illuminati που μαζί με τις άλλες Σιωνιστικές οργανώσεις αποτελούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, -παράλληλα με τη βίβλο- έχουν γίνει το ιερό τους βιβλίο.
Αυτοί έχουν πραγματοποιήσει όλους τους πολέμους στη Γη.
Σήμερα αρπάζουν τα πετρέλαια της Λιβύης, της Αιγύπτου, της Ελλάδος, κ.λ.π. προτιμούν πιόνια και ανδρείκελα στην εξουσία, σαν την «Αραβική Άνοιξη» και τον ΓΑΠ, για να κάνουν τη δουλειά τους.
Οι ερευνητές και αναλυτές της Ν.Τ.Π. θεωρούν ότι τα μέλη των οικογενειών Rockefeller & Rothschild βρίσκονται ανάμεσα στους κύριους μετόχους της Ν.Τ.Π. και πίσω από το περιβόητο μυστικό σχέδιο καθιέρωσης μιας δικτατορικού τύπου παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτοί οι δύο απεφάσισαν να καταστήσουν την Ελλάδα αδύναμο κρίκο μέσα στην Ευρωζώνη, για να διαλύσουν την Ε.Ε. , και με σκοπό να υφαρπάξουν το χρυσό και τα πετρέλαια της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ο Εμίρης του Κατάρ να ενδιαφέρεται και να επενδύει στα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής!!. Πίσω από τον Εμίρη και τον κακομοίρη (ΓΑΠ) , κρύβεται ο Ρότσιλντ και η κουστωδία αυτού.
Χαρακτηριστικά οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο κύριος στόχος των
κ.κ. Rothschild & Rockefellers είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για το σκοπό αυτό , κατέστησαν την Ελλάδα πειραματόζωο για τη διάλυση της γηρασμένης Ευρώπης, αφού εδώ βρήκαν πρόσφορο έδαφος πολιτικών ηγετών της πεντάρας.
Οι ως άνω αναφερθέντες Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια «της Αδελφότητος», όπως αποκαλούνται, για ένα συγκεντρωτικό έλεγχο του πλανήτη.
Τα σχέδιά τους αυτά, και η Αδελφότητα, κυκλοφορούν επίσης κάτω από το όνομα «BLUE BEAM» μπλέ ακτίνα.
Η ελίτ της εξουσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι οι κύριοι
Rothschild & Rockefellers ιδιοκτήτες όλων των τραπεζών της γης, και υπάλληλοί τους όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και άρχοντες της Οικουμένης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.
Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και κράτη όπως Ο.Η.Ε. ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ,
είναι εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των δύο αυτών οικογενειών, μετά της κουστωδίας αυτών. (βλέπε ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π.)
Oι ΗΠΑ άρχισαν να ξυπνούν μέσω του κινήματος των αγανακτισμένων, το οποίο γιγαντώνεται και εξαπλώνεται σε όλες τις πολιτείες. Γιαυτό ο «φιλάνθρωπος» ΣΟΡΟΣ έτρεξε να παίξει το παιχνίδι του, για να σώσει τη παγκόσμια διακυβέρνηση των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, πριν προλάβουν και ξυπνήσουν οι Αμερικανοί.
Το πιόνι ο ΣΟΡΟΣ έτρεξε να σώσει ότι δυνατόν μπορεί να σωθεί, από την αγανάκτηση των Αμερικανών. Φοβούνται το λαό.
Αυτό τους φοβίζει…Έχουν ανάγκη τη νομιμότητα για να λειτουργήσουν. Ας μη τους τη δώσουμε.!!! Μόνο ο ΓΑΠ και η κουστωδία του τους παρέχει απλόχερα υποστήριξη.
Πρέπει ο πρόεδρος Ομπάμα να μη φοβάται πλέον την ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης, αλλά να ταχθεί στο πλευρό του λαού του.
Η εποχή που δολοφόνησαν το πρόεδρο Κένεντυ, παρήλθε ανεπιστρεπτί.
Πίσω από τα αμύθητα πλούτη, τις σκηνοθετημένες φιλανθρωπίες, και τις οικολογικές ανησυχίες των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, κρύβεται ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις, επιβάλλοντας μεθοδικά τη Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα επαναλαμβάνουμε για να γίνει αντιληπτό από τους αθώους
και ανύποπτους Έλληνες το γεγονός ότι οι Παντοκράτορες θέλουν να σπάσει ο κρίκος που λέγεται Ελλάς, και να διαλυθεί η Ε.Ε.
Το ίδρυμα στρατηγικών μελετών STRATFOR λέει ότι οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να πετάξουν έξω την Ελλάδα από το Ευρώ, επίσης λέει ότι το μέλλον της Ελλάδος ως κράτος δεν είναι ιδιαίτερα λαμπρό.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. περιμένουν μέχρι να συγκεντρώσουν αποθεματικό
2 τρις Ευρώ, και τότε θα μας πετάξουν έξω……….
Τότε έρχεται αναπόφευκτα η χρεοκοπία.
Έλληνες πειραματόζωα ευτυχείτε!!! Γίναμε διάσημοι σε όλο το πλανήτη, χάρη στο ΓΑΠ και τη κυβέρνησή του.
Δυστυχώς οι ηγέτες της Ε.Ε. χειρίστηκαν βλακωδώς το ζήτημα της Ελλάδος. Άφησαν τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση να κάνει παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος, και εις βάρος της Ε.Ε. με εκτελεστικό όργανο το ΓΑΠ.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν είδαν το παιχνίδι των Επικυρίαρχων, ή το είδαν και συνεργούν εκόντες άκοντες.
Χρεοκοπία σημαίνει απόφαση εκτέλεσης της Ελλάδος.
Σήμερα ζούμε μια Ελληνική τραγωδία. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο που δέχεται να εγκατασταθεί στο έδαφός της ύπατη αρμοστεία. Σήμερα οι διεθνείς αγορές ποντάρουν σε μια πτώχευση της Ελλάδος στο άμεσο μέλλον.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι η πιθανότητα να δεχτούν ισχυρά πλήγματα τα υπόλοιπα κράτη της ζώνης του Ευρώ, από μια άμεση πτώχευση της Ελλάδος έχει αυξηθεί σημαντικά.
Οι χώρες της Ευρωζώνης ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια άμεση χρεοκοπία της Ελλάδος, αρκεί αυτή η χρεοκοπία να είναι ελεγχόμενη. Γιαυτό άλλωστε καθυστερούν να δώσουν την 6η δόση.
Η Πορτογαλία ειδοποίησε την ηγεσία της Ε.Ε. να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, αλλιώς θα καταρρεύσουμε και εμείς όπως είπε.
Ελεγχόμενη χρεοκοπία σημαίνει μια πτώχευση όπου το κράτος θα τεθεί υπό ξένη κηδεμονία εν είδη αποικίας, δηλαδή θα τεθεί υπό προσωρινό περιορισμό των δικαιωμάτων του, μέχρις ότου οι τοκογλύφοι δανειστές, πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν.
Αυτό σημαίνει, θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να μας σώσουν όπως λένε, κατάσταση που δεν δέχτηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, τους πέταξαν έξω, και πήραν τις τύχες τους στα χέρια τους. Η ελεγχόμενη πτώχευση ευνοεί τους δανειστές μας, και καταδικάζει σε φτώχεια το πληθυσμό της χώρας.
Εκείνο που μας σώζει είναι μια πλήρης παύση πληρωμών για το σύνολο του χρέους. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Δεν θα χάσουν οι δανειστές μας , αφού το χρέος αυτό είναι πλασματικό-λογιστικό, εξάλλου τα χρήματά τους τα έχουν ήδη εισπράξει υπό μορφή τόκων, αλλά θέλουν ισοβίως να αρμέγουν την αγελάδα-Ελλάδα, (βλέπε χρυσός της Χαλκιδικής, πετρέλαια όλης της Α.Ο.Ζ. κ.λ.π.) και επιπλέον τόκους τεράστιου χρέους. Είναι καιρός να κοιτάξουμε και λίγο το λαό μας, και όχι διαρκώς τους ξένους.
Στη πίεση των ηγετών της Ε.Ε. για στύψιμο του Ελληνικού λαού, εμείς απαντάμε με στάση εξωτερικών πληρωμών,
και σαν άλλος Σαμψών αναφωνούμε, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».
Όμως αυτό προ’υ’ποθέτει εθνική πατριωτική ηγεσία.
Πολιτική ηγεσία που να πονά την Ελλάδα, και όχι ξενόφερτους πολιτικούς που δεν έτυχον Ελληνικής παιδείας.
Οι αρχαίοι πρόγονοι έλεγον, «Έλληνας είναι εκείνος όστις έτυχεν Ελληνικής παιδείας», ο ΓΑΠ έτυχεν Ελληνικής παιδείας;;;;;
Οι πολιτικοί μας δεν φθάνει ότι μας έφεραν ένα πανάκριβο νόμισμα, αλλά κλέψανε και από πάνω τεράστια ποσά, και μοίραζαν χρήματα του Ελληνικού λαού σε σκληρό νόμισμα, σε όλους τους κατατρεγμένους της υφηλίου.
Κατέστρεψαν τη βιομηχανία μας, και άλλους πλουτοπαραγωγικούς τομείς. Έτσι καταρρεύσαμε.
Τέτοιοι φωστήρες πολιτικοί μας κυβερνούσαν.
Μήπως με τη δραχμούλα μας δεν ζούσαμε καλά;;;Ώσπου ήλθε το Ευρώ με την Ευρωζώνη και τη παγκοσμιοποιημένη Ε.Ε. και μας κατάστρεψαν. Αντί για καλό, βρήκαμε κακό στην Ε.Ε. Πήγαμε για μαλλί , και βγήκαμε κουρεμένοι , που λέει ο λαός μας.
Βεβαίως τώρα που όλα τα κατάστρεψαν είναι πολύ αργά για τη δραχμούλα μας. Πολύ αργά για να σωθούμε. Είναι αργά για κλάματα.
Ξεπουλώντας όλο τον ορυκτό μας πλούτο, και τις άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, μείναμε χωρίς εισοδήματα.
Δυστυχώς οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ικανοποιούν τους Κοσμοκράτορες, και καταδυναστεύουν το λαό, αφού από τους
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ αντλούν την εξουσία.
Η ηγεσία των κρατών της Βόρειας Ε.Ε. προτείνει συνταγές για τις χώρες του Νότου, που όπως φάνηκε από τα μνημόνια που έδωσαν στην Ελλάδα, είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. καθυστερούν τη πτώχευση της Ελλάδος μέχρι να ξεφορτωθούν τα μειωμένης αξίας Ελληνικά ομόλογα. Μας κάνουν τη ζωή δύσκολη για κάθε δόση δανείου, μέχρι να βάλλουν στο χέρι τη περιουσία της Ελλάδος, γιαυτό συνεχώς φωνάζουν προχωρήστε σε αποκρατικοποιήσεις που αυτό σημαίνει ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, όπως πρόσφατα συνέβη με τις συμφωνίες του Εμίρη και του κακομοίρη. Ο ΓΑΠ μας λέει ότι με κάθε δόση προσπαθεί να μας σώσει, και ακόμη να μας σώσει. Είναι η έκτη φορά που προσπαθεί να μας σώσει. Η τρό’ι’κα επιβάλλει ολοένα και νέα χαράτσια στον Ελληνικό λαό, για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των τοκογλύφων.
Δεν είμαστε μόνο ο αδύναμος κρίκος στα οικονομικά, αλλά και σε πολιτική ηγεσία. Έχουμε μια κυβέρνηση της οποίας τα μέλη έχουν αλλοεθνείς ρίζες και καταβολές. Ο ΓΑΠ δεν πονάει την Ελλάδα, αφού γεννήθηκε στις ΗΠΑ από μητέρα παντελώς ξένη, και πατέρα μισό-Έλληνα, δεν έτυχε Ελληνικής παιδείας, γιαυτό μισεί την Ελληνική ιστορία,(βλέπε κατορθώματα Ρεπούση, Δραγώνα, κλπ), απόδειξη η παντελής αδιαφορία του για τα εθνικά μας θέματα, με το Τούρκο να γαβγίζει στο Αιγαίο, και η «Ελληνική» κυβέρνηση απαθής θεάται τα γενόμενα. Ο άλλοι ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες παντρεύτηκαν Γερμανίδες. Επίσης πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, και στελέχη αυτής, παντρεύτηκαν Γερμανίδες και Εβραίες.
Τόσο ξελιγωμένοι για γυναίκα ήσαν, που όποια ξένη «τους την έπεφτε», αμέσως τη παντρεύονταν.
Από τέτοια ηγεσία δύναταί τι αγαθόν είναι;;;
Από τέτοιους ξενομανείς πολιτικούς μπορεί ποτέ ο τόπος να περιμένει κάτι καλό;;;
Είμαστε ο αδύναμος κρίκος όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, αφού κυβερνώμεθα από ξενομανείς πολιτικούς.
Την Εξωτερική μας πολιτική την έχουμε αναθέσει στην Αμερικανική πρεσβεία και στη C.I.A……
Σήμερα ως άλλος Χαρίλαος Τρικούπης αναφωνούμεν,
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

1 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής