Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

- Κλείνουν τα Τέμπη...

Κλειστή θα παραμείνει η εθνική οδός στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης των μέτρων για την αποφυγή κατολισθήσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Την περίοδο από 01/11/2011 έως και 05/12/2011 πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας που εκπονήθηκε από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βραχοπροστασίας (Μάιος 2010) και εγκρίθηκε από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό και το Δημόσιο.

Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

- Στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου, για δύο ώρες, από τις 06:00 έως τις 08:00.
- Από 14 Νοεμβρίου στις 06:00 έως 25 Νοεμβρίου στις 20:00, συνολικά 12 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής