Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

- Σε χειμωνιάτικους ρυθμούς ο καιρός...

Σε χειμωνιάτικους ρυθμούς ο καιρός, καθώς- μετά την ολιγοήμερη καλοκαιρία- επιστρέφουν τα σύννεφα και οι βροχές. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια, που όμως όμως σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα πέσουν και χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειανατολική 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Το Σάββατο προβλέπεται κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη αναμένεται σταδιακή αποκλιμάκωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής