Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

- Παράταση ισχύος φοιτητικών πάσο...

Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 η ισχύς των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) του Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι φοιτητές των Ανώτατων & Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν έως τις 23 Οκτωβρίου 2011, να κάνουν χρήση μειωμένου κομίστρου στα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ με την επίδειξη της Βεβαίωσης εγγραφής τους στο Τμήμα στο οποίο ανήκουν και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Οι φοιτητές μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για το ηλεκτρονικό πάσο στον δικτυακό τόπο
εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής