Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

- Στόχος να λειτουργήσει το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας...

Το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας μας συνδέει με την ιστορία του τόπου μας και μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο ζωής και εργασίας των παλαιότερων γεννιών.
Η εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας βοηθά στην ανάδειξη του μουσείου, αφού πολλοί επισκέπτες δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο προκειμένου να ενημερωθούν για τα αντικείμενα και τις στολές που υπάρχουν στο χώρο.  
Στόχος ως Δημοτική Αρχή είναι να λειτουργήσει το μουσείο ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο και να γνωρίσει τον τρόπο ζωής της εποχής εκείνης.

Ηλίας Λιάχανος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής