Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

- Τυχαίο; δέν νομίζω...

- Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τετέλεσται.
- Μουσείο Μακεδονικού αγώνα, κλείνει,
- Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κλείνει,
- Εφημερίδα Μακεδονία κλείνει...




Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, έτοιμη για λουκέτο λόγω φόρων και τελών. Και εφιστούμε ακόμη μια φορά την προσοχή σας. Το τέλος της Μακεδονίας ως λέξη, θα έρθει όταν με πρόσχημα “συγχωνεύσεις“ θα εξαφανίσουν το ισχυρότερο brand name της Μακεδονίας, που είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το University of Macedonia και τα μάτια σας!!!

3 σχόλια:

Γιούλη Λειβαδίτη είπε...

Πειραζει που αυτο εμενα δεν μου αρεσει καθόλου? Η Μακεδονία ηταν ειναι και θα ειναι Ελληνική. ΤΕΛΟΣ.

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Ο τουρκολάγνος Μπουτάρης θέλει να στήσει ανδριάντα του Κεμάλ στην πλ. Αριστοτέλους! Δίπλα στον Βενιζέλο και ο Κεμάλ.
Ξύπνα λαέ.
Να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι προδότες.
Πουλάνε την πατρίδα οι θολοκουλτουριάρηδες.
Εθνική Αφύπνιση Τώρα.

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Η ελληνική οπισθοδρόμηση οφείλεται κυρίως στην απουσία εθνικής αστικής τάξης, η οποία θα επέβαλε και ένα σύγχρονο κράτος δικαίου μέσω της επανάστασής της ή άλλου τρόπου.
Από την άλλη μεριά οι λεγόμενες αντιεξουσιαστικές πολιτικές δυνάμεις, που στην συνείδηση τού κόσμου τις εκφράζει η παραδοσιακή αριστερά, δεν πελαγοδρομούν μόνο λόγω απαρχαιωμένων ιδεολογικών προτύπων, αλλά αποτελούν και την κύρια δύναμη ελέγχου των μαζών, το μυστικό δεκανίκι του συστήματος, όπως αποδείχθηκε πολλές φορές στο παρελθόν.
Η μοναδική δύναμη πού εναντιώνεται σήμερα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ελέγξουν η παγκοσμιοποίηση και οι εγχώριοι εντολοδόχοι της είναι ο πατριωτισμός. Στον πατριωτισμό, στην εθνοκεντρική αντίληψη, βρίσκεται σήμερα η προοδευτικότητα, με την έννοια τής άρνησης, άρα και τής αντίστασης στην ισοπεδωτική ιδεολογία τής ατομικής δουλείας πού πρεσβεύουν οι αφανείς και εμφανείς πρεσβευτές της παγκοσμιοποίησης.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής