Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

- Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά στην Ιτέα...

Τακτική συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, στις 6.30μμ, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Ιτέας, της δημοτικής ενότητας Φύλλου, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, ήτοι:
  

1. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Πλακόστρωση Περιβάλλοντος Χώρου Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαμά». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
2. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός». Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Τσιρώνης.
3. Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Διαμόρφωση του Περιβάλλοντος Χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Παλαμά». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Διαμόρφωση Δημαρχείου». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
5. Αποδοχή και απόδοση ποσού 42.306,83 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών έτους 2011 των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Παλαμά. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
6. Αποδοχή και απόδοση ποσού 15.686,43 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για συντήρηση και επισκευή των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολικών κτιρίων του Δήμου Παλαμά.
Εισηγητής  Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής για την διαπίστωση νόμιμης ή αυθαίρετης χρήσης πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών, οδών και κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2012. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής, για έλεγχο και σφράγιση καταστημάτων που λειτουργούν χωρίς άδεια. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
9. Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής έργων - υπηρεσιών: α) Μέχρι 2.934,70 €, β) Από 2.934,70 € έως 35.216,43, γ) Από 35.216,43 € έως 58.694,06 € και δ) Άνω των 58.694,06 €, χωρίς ΦΠΑ. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
10. Συγκρότηση Τριμελών Επιτροπών Δημοτικών υπαλλήλων μετά των αναπληρωματικών αυτών, για την παραλαβή διαφόρων προμηθειών του Δήμου για το οικονομικό έτος 2012, που εντάσσονται στον ΕΚΠ-ΟΤΑ. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
11. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή για την προμήθεια εφημερίδων και περιοδικών για το  οικονομικό έτος 2012. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
12. Αιτήματα δημοτών και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής