Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

- Απάντηση του Δημάρχου Παλαμά στο δημοσίευμα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας...

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,
αναφορικά με τα ερωτήματα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη  21 Φεβρουαρίου αναφέρω τα παρακάτω:
Υπήρξε θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21 Φεβρουαρίου 2012 με εισηγητή τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. για τροποποίηση της αριθμ. 247/2011 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά την καταβολή εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου – αποζημίωση μελών του Δ.Ν.Π.Δ.Δ.
Η μείζονα μειοψηφία εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της ως προς το περιεχόμενο της παραπάνω απόφασης.
Για την παραπάνω απόφαση, έγινε πλήρης διαλογική συζήτηση και χωρίς να υπάρχει καμία προσπάθεια από την Δημοτική μας παράταξη ούτε υποβάθμιση του θέματος, ούτε τάση κουκουλώματος. Την επόμενη μέρα δηλ. στις 22-2-2012 ζήτησα τις παραιτήσεις των δύο Δημοτικών συμβούλων. Πράγματι υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από τα αξιώματα που κατείχαν για λόγους ευθιξίας όπως οι ίδιοι αναφέρουν και τις οποίες ως Δήμαρχος κάνω αποδεκτές.
Οι παραιτήσεις τους θα τεθούν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως Δήμαρχος, θέλω να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να ενημερώνω την κοινωνία του Δήμου Παλαμά με πλήρη υπευθυνότητα και διαφάνεια για την εξέλιξη όχι μόνο του συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά και για άλλα συναφή θέματα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και στιν κορφι κανελλα

Ανώνυμος είπε...

θα αρχισουνε τα οργανα να πεζουνε σε λιγο κερο.ετιμαστιτε.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής