Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

- Ο Γύρος του Κόσμου σε 5 λεπτά με κομμένη την ανάσα...

Πέρυσι ο καλλιτέχνης και φωτογράφος Kien Lam παραιτήθηκε από την δουλειά του και αγόρασε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο. Με μια κάμερα στο χέρι και ένα σακίδιο στην πλάτη, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου, τραβώντας πάνω από 6.000 φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια «ένωσε» στο βίντεο που ακολουθεί, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό time-lapse video!
Δεκαεπτά χώρες σε 6.237 φωτογραφίες σε ένα μοναδικό βίντεο. Εικόνες από όλο τον κόσμο από έναν ταλαντούχο φωτογράφο.
Το βίντεο είναι διάρκειας τεσσάρων λεπτών και πενήντα δευτερολέπτων και ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς.
Στο ταξίδι των 25.000 μιλίων επισκέφτηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ιορδανία, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βολιβία, και το Περού.
Όπως εξηγεί ο στην ιστοσελίδα Buzzfeed.com ο Lam "Πέρσι παράτησα τη δουλειά μου, έφτιαξα μια βαλίτσα, άρπαξα τη φωτογραφική μου μηχανή και αγόρασα ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο".

Δείτε το σε full 720p ανάλυση και μεγάλο...





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό!! ...αλλά ο καλλιτέχνης έκανε ένα σημαντικό λάθος. Δεν πέρασε από την κοιτίδα του πολιτισμού ....την ΕΛΛΑΔΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής