Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

- Παράδοση 50 τόνων πατάτας Νευροκοπίου στον Δήμο Παλαμά...

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραδοθούν οι πρώτοι 50 τόνοι πατάτας που παρήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, μέσω του Γραφείου Καθημερινότητας της Δ.Κ. Παλαμά, από συνεταιρισμό παραγωγών του δήμου Νευροκοπίου.
 
 
Συγκεκριμένα, υπήρξε πολύ μεγάλη ζήτηση πατάτας από κατοίκους του Παλαμά και κοινοτήτων του δήμου, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι παραγγελίες των πρώτων 50 τόνων (δύο φορτηγά) μέσα στις τέσσερις πρώτες ημέρες. Πολλοί είναι οι δημότες που δεν πρόλαβαν να μπουν στη λίστα εκείνων που θα παραλάβουν τις παραγγελίες τους από τα πρώτα φορτία.
Οι παραγγελίες αφορούν τσουβάλια 30 κιλών, με συνολική τιμή 8,5 ευρώ.
Η παράδοση θα γίνει στον Παλαμά, αλλά και στις κοινότητες εκείνες οι πρόεδροι των οποίων δραστηριοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν παραγγελίες από τους συγχωριανούς τους.
Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνει σύμφωνα με το αύξοντα αριθμό που υπάρχει στο έντυπο παραγγελίας το οποίο έχει κάθε δημότης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το πρωί θα παραδοθούν οι παραγγελίες σε Ιτέα, Βλοχό, Πεδινό, Γοργοβίτες και Μάρκο και στη συνέχεια, από ώρα 13.00 έως 17.00, θα παραδοθούν οι παραγγελίες με αριθμό από 1-400 στον Παλαμά.
Το Σάββατο θα συνεχιστεί η παράδοση στον Παλαμά: Από 09.00-12.00 το πρωί θα παραδοθούν οι παραγγελίες με αριθμό από 401-700 και από 12.00-15.00 το μεσημέρι οι παραγγελίες από 701 έως τέλος.
Ο ακριβής τόπος παράδοσης των παραγγελιών και λοιπές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν μέσω του Τύπου και του Διαδικτύου αύριο Πέμπτη.

1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στούς υπεύθυνους για την κίνηση αυτή...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής