Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

- Πολιτικοί χωρίς πολιτικό ανάστημα...

Αυτό που συμβαίνει τελευταία στη χώρα μας είναι πρωτόγνωρο.
Παλαιότερα, και σήμερα σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου,όταν κάποιος πολιτικός θίγονταν, ή λοιδωρούνταν δίκαια λόγω παραλείψεων ή ανικανότητάς του, ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ την ίδια στιγμή.
Σήμερα, οι πολιτικοί μας, οι λεγόμενοι και ως "αντιπρόσωποι" του Ελληνικού Λαού, βρίζονται, λοιδωρούνται, γιαουρτώνονται, προπηλακίζονται, δεν μπορούν να ξεμυτίσουν πέρα απο τα έδρανα της βουλής, κινούνται τοίχο-τοίχο κρυπτώμενοι απο το μένος και την οργή του λαού, την δικαιολογημένη οργή.
Και τί κάνουν;;;;
Δείχνουν ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.
Σαν να μη συμβαίνει τίποτε!!!
Κάνουν "την πάπια" όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Η εξήγηση μάλλον είναι μία: Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Και της βουλευτικής και υπουργικής αποζημίωσης) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.
Τα παραδείγματα πολλά. που ξεκινούν απο τον ανώτατο άρχοντα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος θα πρέπει να εκφράζει και να τιμά τον Ελληνικό Λαό και να είναι έτσι σεβαστός απ' αυτόν, αποκαλέστηκε Προδότης τη στιγμή της παρέλασης της Εθνικής γιορτής τον περασμένο Οκτώβριο.
Τι έκανε ο Πρόεδρος;;;;
Σηκώθηκε και έφυγε απο την παρέλαση.
Πρωτάκουστο!!! Πρωτόγνωρο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!!!!....Παρέμεινε και συνυπογράφει την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ μέσω των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ και ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Προχθές τον μιμήθηκαν και άλλοι, όπως ο Υφυπουργός κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος παρευρισκόμενος σε καρναβαλίστικο γλέντι στην Κοζάνη γιαουρτώθηκε.
Τί έκανε;;;;; ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής