Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

- Πολίτες χρυσόψαρα;








του Σπύρου Σπυρόπουλου  
Ο “αξιοπρεπής κύριος Κουβέλης” είναι η βιτρίνα ενός εθνομηδενιστικού και φιλο-λαθρομεταναστευτικού μορφώματος, άκρως διαπλεκόμενου, αν λάβει κανείς υπ΄ όψη του ότι το 80% των καθεστωτικών και "έγκυρων" δημοσιογράφων και ΜΜΕ προέρχεται από τον χώρο αυτό, το παλιό ΚΚΕ Εσ. Με πιο απλά λόγια: Από τον χώρο των παλιών κομμουνιστών που δεν πήραν πρέφα τι συνέβαινε στη Σοβιετική Ένωση με δεκαετίες κομμουνισμού, δεν πήραν πρέφα ούτε γκουλάγκ, ούτε ψυχιατρεία, ούτε τίποτα και το κατάλαβαν (άντε καλέ!) το 1968, όταν οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στην Πράγα! Και τότε είδαν το αληθινό φως και έπαψαν να είναι σταλινικοί και έγιναν "ευρωκομμουνιστές". Και όλον αυτόν τον εσμό που εδώ και δεκαετίες διαφεντεύει την "πνευματική" ζωή του τόπου (και δεν είναι μόνο στον Κουβέλη οι εκπρόσωποί του, είναι και σε άλλα μορφώματα, δείτε Αλιβιζάτο, Καμίνη, κλπ), θα πρέπει να τον λουζόμαστε διαρκώς με φουσκωμένα γκάλοπ.

Να προταχθούν απέναντί τους δύο πράγματα, που είναι υπεραρκετά:
1. Τη στάση τους έναντι της λαθρομετανάστευσης.
2. Τη στάση τους έναντι του υγιούς πατριωτισμού.
Θέλετε τον Πακιστανό και τον Αφγανό δουλέμπορα στο κεφάλι σας; Θέλετε όποιος περνάει τα σύνορα να παίρνει σε λίγο την ελληνική ιθαγένεια; Θέλετε να σας μαθαίνουν στα σχολεία να ντρέπεστε να λέγεστε Έλληνες; Θέλετε να κάνει κουμάντο στην παιδεία των παιδιών σας η Κουλούρη, η Ρεπούση, η Πρωτονοτάριου; Θέλετε να γίνετε μειονότητα στη χώρα σας;
Αν τα θέλετε αυτά, ψηφίστε "σοβαρό" Κουβέλη πολίτες-χρυσόψαρα...

Και να μην ξεχάσουμε τη στάση του κ. Μαργαρίτη, που πλαισιώνει τον Κουβέλη, στα Δεκεμβριανά 2008. Τα βίντεο από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του υπάρχουν, όταν αθώωνε τους μπαχαλάκηδες.
Καιρός να ξεμπροστιαστεί η ιδεολογία του "σοβαρού" κυρίου Κουβέλη (της off shore του Πα.Σο.Κ) και να φανεί ο πραγματικός ρόλος του, "quiet American". Δεν γίνεται επανασύσταση της Χώρας με προσχήματα.

Πρέπει να χτυπηθεί το ψεύδος και ο ολοκληρωτισμός, ο έλεγχος που θέλουν κάποιοι να ασκήσουν σε όλη την κοινωνία, ο ψευδο-επιστημονικός ψευδο-μεσσιανικός χαρακτήρας τους.

Και προσθέτω ένα 3ο ερώτημα:
Στη Σμύρνη το 1922 υπήρξε συνωστισμός ή σφαγή;
Αυτά τα ολίγα.

Σπ. Κ. Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής