Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

- Βανδαλισμοί και καταστροφές παρόχθιων στη δημοτική ενότητα Φύλλου...

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές σε παρόχθια ηλεκτρικά αντλιοστάσια στην περιοχή του καλλικρατικού δήμου Παλαμά. Οι επιτήδειοι που αλωνίζουν ανενόχλητοι την περιοχή έχουν ρημάξει, στην κυριολεξία, τα παρόχθια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δήμου Παλαμά, το τελευταίο διάστημα έχουν προξενηθεί ζημιές που ανέρχονται στις 200.000 ευρώ.
 Όπως αναφέρεται από το δήμο Παλαμά, έχουν καταστραφεί 32 πίνακες, ασφάλειες, κ.λπ. από παρόχθια.
Το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στις κοινότητες της δημοτικής ενότητας Φύλλου. Όπως καταγγέλλεται από τους αγρότες της περιοχής, οι επιτήδειοι, στην χωρίς αποτέλεσμα προσπάθειά τους να αποκόψουν και να κλέψουν τους πίνακες, έχουν βανδαλίσει στα παρόχθια, έχουν κόψει καλώδια, έχουν ρημάξει τις εγκαταστάσεις των ηλεκτρικών αντλιοστασίων…
Μεγάλη ζημιά έχει γίνει στο κεντρικό αντλιοστάσιο του Φερσαλίτη στην περιοχή του οικισμού του Αμπελώνα, το οποίο στην κυριολεξία το διέλυσαν.
Είναι καιρός να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αυτό το φαινόμενο. Οι υπεύθυνοι για τη φύλαξη της δημόσιας περιουσίας, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό για τους πολίτες της υπαίθρου, θα πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, για να αποτραπούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα αλλά και να συλληφθούν οι βάνδαλοι που ρημάζουν τα παρόχθια και κλέβουν πίνακες, μετασχηματιστές, κ.λπ.     
Ο δήμος Παλαμά, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, καλεί τους δημότες του αλλά και κάθε πολίτη, όταν πέφτει στην αντίληψή τους κάποιο όχημα που κινείται ύποπτα, να κρατούν τον αριθμό του και να ενημερώνουν το Α.Τ. Παλαμά και τη δημοτική Αρχή.
Τέλος, ο δήμος Παλαμά ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά αγνώστων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής