Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

- Δημιουργία Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πατάτες και στο δήμο Παλαμά

Του ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΙΝΑ
Προέδρου της Δ.Κ. Παλαμά
 
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί  ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.
Μέσα σ’ αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για όλους μας, το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά, στοχεύοντας στη στήριξη των νοικοκυριών, θα παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.
Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα.
Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 28λ. ανά κιλό. Η κάθε οικογένεια μπορεί να προμηθευθεί 30 κιλά πατάτες στην τιμή των 8,50€.
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής εντύπων παραγγελίας έχει ξεκινήσει.
Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά τις πρωινές ώρες στο Γραφείο Καθημερινότητας – Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά (δίπλα στην είσοδο του Δημαρχείου) και στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής