Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

- Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλαμά...

Την προσεχή Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, στις 7 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα της τ.κ. Προαστίου της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για το έτος 2012 και καθορισμός αρδευτικής περιόδου. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί δημοπράτησης δημοτικού καταστήματος στην Τοπική Κοινότητα Ιτέας. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί δημοπράτησης δημοτικής αποθήκης στην Τοπική Κοινότητα Ιτέας. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
4. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ.: 17/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΠΔΔ – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγητής Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
5. Έγκριση ή μη του 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών Δρόμων (Β΄ Φάση)». Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
6. Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση Δημαρχείου». Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 01/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Φύλλου. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 05/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Ορφανών. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 04/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Πετρίνου. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λιάχανος.
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αντικουνουπική προστασία στην Έδρα του Δήμου και στις Τοπικές Κοινότητες. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εγκατάσταση τηλεφωνικών συνδέσεων και internet στις    Τοπικές Κοινότητες. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Γεωργίου Χατζηρίζου του Κωνσταντίνου.
Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε κοινό αίτημα του κ. Χαριλάου Καραδόντου του Δημητρίου και λοιπών δημοτών κατοίκων Παλαμά. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα της κ. Ευαγγελίας Παπαζήση του Αποστόλου.
Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Πετρόπουλου του Ευαγγέλου.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
16. Συζήτηση - ενημέρωση επί Δικαστικών αποφάσεων. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
17. Προέγκριση εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής