Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη και όλους τους κατοίκους της Ιτέας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη και όλους τους κατοίκους της Ιτέας.

Απο τον Αύγουστο του 2011 όπου και επαναδραστηριοποιήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας έχει να επιδείξει ένα πολύ σοβαρό και πλούσιο έργο για την πολιτιστική, επιμορφωτική και ψυχαγωγική ανάταση των κατοίκων της Ιτέας και της ευρύτερης περιοχής.

- Σε αυτή την 7μηνη παρουσία του έχει οργανώσει 4 χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χορών αποτελούμενα απο 65 χορευτές και χορεύτριες, 1 τμήμα χορωδίας και ένα τμήμα εκμάθησης μουσικών οργάνων.
- Βοήθησε στην οργάνωση της "Λαικής βραδιάς" στην πλατεία της Ιτέας στα πλαίσια των εκδηλώσεων "ΤΙΤΑΝΕΙΑ 2011" υπο την αιγίδα του ΔΟΠΑΠΑΠαλαμά τον Σεπτέμβριο του 2011.
- Τον περασμένο Δεκέμβριο οργάνωσε ένα 12ήμερο εορταστικών εκδηλώσεων ξεκινώντας με την 1η Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας στο παλαιό Δημοτικό σχολείο Ιτέας με ντόπιους καλλιτέχνες και η οποία παρέμεινε ανοιχτή για το κοινό καθ' ολη τη διάρκεια των εορτών.
- Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων οργάνωσε με επιτυχία την "Αναβίωση του έθιμου της γουρουνοχαράς" στην πλατεία της Ιτέας.
- Έκλεισε τις εκδηλώσεις με τον ετήσιο χορό του συλλόγου στο κοσμικό κέντρο "Μέγαρο Παλαμά" όπου εκεί παρουσιάστηκαν όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και η βράβευση των 2 ποδοσφαιριστών της Ιτέας Βάϊο Καραγιάννη και Κώστα Τζιφούλη.
- Συμμετείχε με ένα χορευτικό τμήμα στα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας που έγιναν στον χώρο του Αγροτικού Λαογραφικού μουσείου Ιτέας όπου και παρουσίασε ένα ωραίο μικρό χορευτικό πρόγραμμα.
- Οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η εκδρομή του συλλόγου στους "Δελφούς-Αράχωβα" στις 18 Μαρτίου όπου τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.
- Οργανώνετε με γοργά βήματα η Δανειστική βιβλιοθήκη του συλλόγου στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι της Ιτέας και όχι μόνο.
- Έχει συγκεντρώσει και καταγράφει ένα τεράστιο υλικό απο φωτογραφίες, στοιχεία, έθιμα και παραδόσεις που αφορούν το χωριό μας χάρη στη συμμετοχή των κατοίκων της Ιτέας.
- Στόχος του Δ.Σ είναι να συνεχιστούν όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου και να οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ο Πολιτιστικός έτσι ώστε να γίνει παράδειγμα για όλους.
- Το Δ.Σ αναγνωρίζοντας τη συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων των κατοίκων σε αυτή την τεράστια προσπάθεια και με δεδομένη τη δυσκολία των καιρών θεωρεί χρέος του να τους ευχαριστήσει όλους και να συνεχίσει με συνέπεια, μεράκι και αγάπη για να πετύχει όλους τους στόχους του πρός όφελος της μικρής μας κοινωνίας.

Με εκτίμηση Δ.Σ ΕΜΣΙτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής