Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

- Κοινωνικός αποκλεισμός και στους βουλευτές του νομού Καρδίτσας...

Μετά τη Φθιώτιδα και οι πολίτες του νομού Καρδίτσας με ανακοίνωσή τους αποφάσισαν τον κοινωνικό αποκλεισμό όλων των βουλευτών του νομού (3 του ΠΑΣΟΚ και 2 της ΝΔ) γιατί ψήφισαν το μνημόνιο 2. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής :
Κοινωνικός αποκλεισμός στους βουλευτές Καρδίτσας.

Είστε ανεπιθύμητοι...

Ανακοίνωση

Πολίτες της Καρδίτσας
Όταν οι υποτακτικοί βουλευτές του νομού μας ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, στο διευθυντήριο των Βρυξελλών, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, δηλαδή σε όλα τα ξένα συμφέροντα, με αποτέλεσμα να διαλύουν την κοινωνία επιβάλλοντας τη φτώχεια και τον αφανισμό, τότε όλοι εμείς δικαιούμαστε να τους ανταμείψουμε με κοινωνικό αποκλεισμό.
Καλούμε ολους τους συμπολίτες μας, άνεργους και εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας από την κοινωνική ζωή της πόλης μας και του νομού μας σε κάθε επίπεδο, τους 6 βουλευτές Καρδίτσας που ψήφισαν αδίστακτα την ισοπέδωση της ζωής μας. Αλλά και όλους τους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου και του σάπιου πολιτικού συστήματος που τη στηρίζει και οι οποίοι, θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή μας για τις ανόητες φιέστες τους. Δεν μας εκπροσωπούν πιά. Θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε περισσότεροι. Είμαστε δυνατότεροι. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά. Μιλάμε με τον διπλανό μας, με τους συγγενείς μας, με τον γείτονά μας, μιλάμε με τον συνάδελφό μας. Ξαναχτίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Κρατάμε την κοινωνία της πόλης μας ενωμένη. Ενας άλλος κόσμος ζεί και αναπνέει κάτω από τα ερείπια του παλιού που δεν θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια.
Ξεκινάμε να τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ’αόριστον :
Δεν τους μιλάμε
Δεν τους ακούμε
Δεν τους κάνουμε παρέα
Δεν τους αποδεχόμαστε σε καμμία κοινωνική μας εκδήλωση
Δεν τους σερβίρουμε
Δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητά τους
Δεν τους υπηρετούμε πια
Δεν τους έχουμε την ανάγκη
Δεν πουλάμε
Δεν μασάμε

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Συλλογικότητες
(Πολίτες ενάντια στα χαράτσια, Πρωτοβουλία εργαζομένων, Κίνημα κατά των διοδίων, Κοινή Δράση εκπαιδευτικών)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής