Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

- Συνεδριάζει την Τρίτη 22/5 το Δ.Σ. Παλαμά στο Προάστιο...

Την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαϊου, στις 20:00, πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.    Τροποποίηση της αριθμ.: 118/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Παλαμά. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
2.    Ανάθεση του ζητήματος «ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ» της Κ/Ξ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΛΕΝΤΖΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ σε δικηγόρο, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ 3 του άρθρου 281 του ν. 3463/06. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
3.    Αποδοχή ποσού 6.796,12 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, που αφορά αποζημίωση των ειδικών εκλογικών συνεργείων του Δήμου, που συγκροτήθηκαν για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 και αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
4.    Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ..
5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για άνοιγμα λογαριασμού στο υποκατάστημα Παλαμά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, για την κατάθεση των ενοικίων της. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
6.    Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ.: 26/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΠΔΔ – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), που αφορά την έγκριση του Απολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π. Εισηγητής  Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
7.    Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ.: 33/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΠΔΔ – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π. Εισηγητής  Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
8.    Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ.: 26/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ), που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π. Εισηγητής  Δ.Σ. κ. Γεώργιος Γκουσιάρης.
9.    Καταβολή ποσού 4.400,45 ευρώ στη ΔΕΗ για συμπλήρωση επέκταση ΦΟΠ στην Τ.Κ. Ορφανών. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Καραγιάννης.
10.    Τροποποίηση της αριθμ.: 30/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκρότηση Τριμελών Επιτροπών Δημοτικών υπαλλήλων μετά των αναπληρωματικών αυτών, για την παραλαβή διαφόρων προμηθειών του Δήμου για το οικονομικό έτος 2012, που εντάσσονται στον Ε.Κ.Π. – ΟΤΑ. Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
11. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποχέτευση Όμβριων». Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.
12. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Πλακόστρωση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Αμμοχαλικόστρωση Αναχώματος Πηνειού στις Τ.Κ. Πεδινού, Μαραθέας και Κόρδας». Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
14. Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή των τιμολογίων από τις εκδηλώσεις της Τοπικής Εορτής στις 2 Μαΐου ημέρα ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Αθανασίου. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
15. Συμμετοχή του Δήμου Παλαμά στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την Επωνυμία «ΥΠΟΔΟΧΗ», με συντονιστή εταίρο την ΑΝΚΑ Α.Ε. και ορισμός εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σύμπραξης. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
16. Συμμετοχή του Δήμου Παλαμά στη δράση «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, καθώς και τη συμμετοχή στην υπό ίδρυση για τον σκοπό αυτό «Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΡΜΗΣ» σύμφωνα με το άρθρο 18 του Νόμου 4019/2011 [Πρόσκληση 053 (Α.Π. 1874/17.04.12) της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας]. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
17. Συμμετοχή του Δήμου Παλαμά στην ανοικτή πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την “Ίδρυση & λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης & Εφαρμογής Προγραμμάτων Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
18. Επανεκμίσθωση των αριθμ.: 17 και 18 αγροτεμαχίων στη θέση «ΒΑΝΙΑ» της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
19. Απόδοση επιχορήγησης στα Ν.Π.Δ.Δ. Α/θμια και Β/θμια Σχολική Επιτροπή από έσοδα των Σχολικών Περιουσιών. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί υπογείωσης του ηλεκτρικού δικτύου στο κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Δημητρίου Καρακώστα. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
22. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 02/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής κοινότητας Καλογριανών. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
23. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 07/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής κοινότητας Μεταμόρφωσης. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Μπικιάρη του Αποστόλου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Νικολάου Κωνσταντέλλου του Δημητρίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε κοινό αίτημα των κ. κ. Ιωάννη Κοκκότη, Χρήστου Ιακωβάκη, Αναστασίου Στάμου, Αθανασίου Μητρουλιό και Ασημούλας Μπεκιάρη. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Αγγέλου Στάμου του Αποστόλου. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Μαυρουδή του Γεωργίου. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Ευαγγέλου Κωνσταντούλα του Χρήστου. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σιαματάς.
30. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 4375/07–03–2012 αίτησης της υπαλλήλου του Δήμου κ. Ευαγγελίας Γαλάνη. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
31. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ.: 4382/07–03–2012 αίτησης της υπαλλήλου του Δήμου κ. Ευαγγελίας Γαλάνη. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.
32. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Γεωργίου Μπαρμπούτη του Ιωάννη. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
33. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κυριάκου Μαυρογιώργου του Πασχάλη. Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
34. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Αθανασίου Μαυρογιώργου του Πασχάλη. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Νασιούλης.
35. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Παπαμαργαρίτη του Αχιλλέα. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Πάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής