Σάββατο 26 Μαΐου 2012

- Μια μαθήτρια της Ιτέας στη Βουλή των Ελλήνων...

Τρια κορίτσια και ενα αγόρι έχουν αριστεύσει στον διαγωνισμό και θα εκπροσωπίσουν τον νομό μας στις εργασίες της 16ης Συνόδου της Βουλής των εφήβων.
Πρόκειται για την ΕΛΕΝΗ Π. ΛΥΤΡΑ των λυκειακών τάξεων Γυμνασίου Ιτέας (επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων). Η παραπάνω μαθήτρια του γυμνασίου του χωριού μας συμμετείχε σε έκθεση και αρίστευσε στον διαγωνισμό και στη συνέχεια κλειρώθηκε ως τακτική έφηβη βουλευτίνα για το 2012.
Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα "Βουλή των Ελλήνων" είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και αποσκοπεί στην καλλιέργεια θετικής στάσης των νέων απέναντι στην αξία "Συμμετοχή στα κοινά", καθώς και την μύησή τους στις αξίες, τους κανόνες και τις πρακτικές της δημοκρατίας. Η συμμετοχή στα κοινά αποσκοπεί στην πολιτική κοινωνικοποίηση των εφήβων, στη συνειδητή ένταξή τους στις κοινωνικές και πολιτικές λειτουργίες για τη διεύρυνση και εμβάθυνση του δημοκρατικού πολιτεύματος, στη διαμόρφωση ενός πεδίου δημόσιου διαλόγου για τη νεολαία, στην προσφορά προς τους άλλους, στη βίωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ως τρόπου ζωής και στη δημιουργία πολιτισμού σε όλες τις σφαίρες του δημόσιου και ιδιωτικού βίου.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ συγχαίρει την μαθήτρια για την επιτυχία της στο ύψιστο αυτό αξίωμα και εύχεται στο μέλλον να υπάρξουν πολλά τέτοια παραδείγματα για την νεολαία του χωριού μας...
Μπράβο Ελένη μας !!!

3 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Ελένη...!!!

Μίλτος Αναστασίου είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής