Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

- "Αγανακτησμένε" οδηγέ...

Ξέρεις να οδηγάς, είσαι ραλίστας απο τα γεννοφάσκια σου...
Στα οχτώ σου να φανταστείς, οδήγαγες το τρακτέρ του παππού σου...
Στα 12 το αγροτικό του πατέρα σου, κι εκείνος σε καμάρωνε...
Στα 19 σου το Στάγιερ στο στρατό, έμαθες και να καπνίζεις, οδηγούσες και με το ένα χέρι...
Στα 20 γνώρισες τις γυναίκες και τα ξενύχτια, τότε έμαθες και να πίνεις σαν "άντρας" ποτό...
Στα 25 σου κατάφερες να σου πάρει ο μπαμπάς ή τα πεθερικά σου αμάξι....
Τότε άρχισε και να σε πίνει "αντρίκια" το ποτό...άρχισες να οδηγάς μέσα σε χωριά και κατοικημένες περιοχές με 100 χιλιόμετρα την ώρα έφτιαξες και το αμάξι σου, να τρέχει με 220 χιλιόμετρα την ώρα.. Καμάρωνες στους φίλους σου τα επιτεύγματά σου... 
Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου απο κάτι βλάκες πεζούς που σου έκοβαν τη φόρα πάνω σε διαβάσεις πεζών...
Εκείνοι οι παλιομηχανόβιοι πάλι; που έρχονταν φορτσάτοι με την όπισθεν και χτύπαγαν με την πίσω ρόδα τους στη μούρη του αμαξιού σου λερώνοντάς το με τα αίματά τους; αίσχος... 
Τα πιτσιρίκια επίσης; που παίζανε ανέμελα στο χωριό μέσα λες και δεν είχαν σπίτι; 
Μα, δεν είχανε γονείς να τα μαζέψουν; που καταντήσαμε, να μη μπορεί κανείς πια να οδηγεί γρήγορα ανενόχλητος την ρουκέτα του.. 
Παραμάζεψες μέσα στην τύφλα σου μετά τα μπουζούκια τον συνάνθρωπο, ασχέτως φύλου και ηλικίας, τον άφησες στο έλεος του Θεού..κι έφυγες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής