Τρίτη 29 Μαΐου 2012

- Νεα εντυπωσιακή διάκριση του πρωταθλητή δρόμων μεγάλων αποστάσεων, Σπύρου Επ. Σπυρόπουλου

Ο πρωταθλητής μας δρόμων μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Επ. Σπυρόπουλος αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστής του ετήσιου ορεινού μαραθωνίου "35χλμ. Ψηλορίτης 2012" στην Κρήτη κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 3:49:25 ανάμεσα σε μια εκατοντάδα διεθνών μαραθωνοδρόμων Ελλήνων και ξένων οι οποίοι εξιδικεύονται στο τραχύ αυτό άθλημα του ορεινού μαραθωνίου.
Ο Σπύρος Επ. Σπυρόπουλος που ανήκει στην κατηγορία των εκλεκτών μαραθωνοδρόμων και υπερμαραθωνοδρόμων τίμησε για μια φορά ακάμα την ιδιαίτερη Πατρίδα του την Ιτέα Καρδίτσας με τον άθλο του αυτόν "πολεμώντας" το κάθε μέτρο του θρυληκού Ψηλορίτη με υψόμετρο 2454μ. και δαμάζοντας τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, χιόνι και παγωνιά στην κορυφή, βραχώδες έδαφος, τα επικίνδυνα μονοπάτια με το ύπουλο πετροχάλικο, και τις απότομες κλήσεις του εδάφους, και πρός το τέλος τον καυτό Ηλιο μέσα στίς κοιλάδες.
Παρόλο οτι δεν είναι εξιδικευμένος σε αυτού του είδους τους αγώνες, το γενναίο παλλικάρι της ιστορικής Ιτέας έδωσε υπόσχεση στούς φίλους και συγχωριανούς του για εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες στο μέλλον και μάλιστα να γράψει το ονομά  στο επόμενο "Σπάρταθλον 2012" στα τέλη του Σεπτέμβρη γι αυτό ετοιμάζεται αθόρυβα αλλά και μεθοδικά  για να κατακτήσει έναν ακόμα τιμητικό τίτλο...!!!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χαιρετίζει αυτή του την προσπάθεια  και κατάκτηση, κάνοντας περήφανους όλους μας, και του εύχεται στο μέλλον να είναι πάντα δυνατός και με νίκες...!!!




















3 σχόλια:

ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΣΠΥΡΑΚΟ, Μ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑΡΙΩΤΗΣ

Σπ. Κ. Σπυρόπουλος είπε...

Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται.
Μπράβο Σπύρο... σου εύχομαι υγεία για καλή συνέχεια

ΜΠΑΜΠΑΝΑ ΑΝΝΙΤΑ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής