Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

- Συνέλευση Επιτροπής Άρδευσης δήμου Παλαμά

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαϊου 2012 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Παλαμά η γενική συνέλευση των μελών της Επιτροπής Άρδευσης του δήμου, υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Κ. Πατσιαλή.
Ο δήμαρχος Παλαμά έκανε μια εκτενή ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν την άρδευση στον Παλαμά και στις τοπικές κοινότητες. Αναφέρθηκε στην πρόοδο της διαδικασίας εξόφλησης των οφειλών των αγροτών προς το δήμο, στην αγροτική οδοποιία και τη διάνοιξη καναλιών, στη ΔΕΗ και το πρόγραμμα εγκατάστασης νέων παρόχθιων, κ.λπ.
Στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, που αφορούσε στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της αρδευτικής περιόδου που διανύουμε, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων που έχουν σχέση με την άρδευση του αγροκτήματος του δήμου Παλαμά.
Στη συνέλευση παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, καθώς επίσης οι υδρονομείς άρδευσης του δήμου και αγρότες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής