Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

- Συγχαρητήριο μήνυμα του Αχιλλέα Μπαλαντίνα εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Εκ μέρους του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που στις πανελλήνιες εξετάσεις κέρδισαν μία μεγάλη μάχη της ζωής τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα, που έδωσαν από κοινού.
Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η είσοδος σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
Επίσης εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους νέους που ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις εξετάσεις, δεν κατάφεραν να πραγματώσουν το μέγιστο των προσδοκιών τους. 
Θέλω να τους επισημάνω πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται από μία μόνο μάχη, αλλά πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα για το καλύτερο.
Τέλος εύχομαι ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινάτε όλες και όλοι σας ως ακαδημαϊκοί πολίτες να είναι δημιουργικός και να στεφθεί από επιτυχία, πάνω απ’όλα όμως να έχετε υγεία και δύναμη να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα συναντήσετε στο διάβα σας.
Καλή δύναμη σε όλους σας

Αχιλλέας Μπαλαντίνας
Πρόεδρος ΕΜΣΙτέας

4 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη...!!!

Μίλτος Αναστασίου είπε...

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά...!!!

Ένας Αθηναίος είπε...

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς για αυτές τις επιτυχίες. Προχθές στην εφημερίδα διάβασα οτι μια κοπέλα απο το Λύκειο της Ιτέας ΑΡΊΣΤΕΥΣΕ. Ενοιωσα πολύ υπερήφανος, έκλαψα, γιατί και γω σ αυτό το σχολείο τελείωσα και θέλω να ευχηθώ κι εγω σε όλους καλή σταδιοδρομία και πάντα τέτοια. Θέλω επίσης να πω και στο σύλλογο του χωριού μας μπράβο που ασχολείτε, συγχαίρει τα παιδιά και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν δυνατά σ αυτό το μπουρ@#$λο που λέγεται ζωή και έχει να κάνει με την γ@#$%^&νη Ελληνική πολιτεία. Συνεχίστε παιδιά όλα θα πάνε καλά.....

Παύλος Σαμαράς είπε...

Η μαθήτρια που αρίστευσε ειναι η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΗ και μπράβο της..!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής