Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

- Η πρώτη εμφάνιση του 3ου χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας στα "Μυρίνεια 2012"

Με επιτυχία σημειώθηκε και η πρώτη εμφάνιση του 3ου χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας στην ετήσια 2ήμερη εκδήλωση "Μυρίνεια 2012". Το 3ο χορευτικό τμήμα του συλλόγου παρουσίασε χορούς από τα παράλια της Μικράς Ασίας υπό την καθοδήγηση της κ. Σοφίας Τζέλλα.
Η παρουσία ήταν άψογη παρά τον βαθμό δυσκολίας των χορών αλλά και του άγχους της πρώτης εμφάνισης του μικρού χορευτικού σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση εκτός Ιτέας.
Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και εισέπραξαν τα συγχαρητήρια και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σύλλογό μας στήριξαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς και οι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Παλαμά κ. Λιάχανος Ηλίας και κ. Γκουσιάρης Γεώργιος.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους που τα στηρίζουν και τα προωθούν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες που αφορούν το λαικό μας πολιτισμό.

                               Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση...



























1 σχόλιο:

Unknown είπε...

αντε ''πλωρη '' για εμφανισεις σ' ολη την Ελλαδα !!!! bravo !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής