Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

- Αρχίζει η διάθεση των δελτίων του Κοινωνικού Τουρισμού

Απο τις 3 Αυγούστου τα εισιτήρια Κοινωνικού ΤουρισμούΑπό τις 3 Αυγούστου οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχοι, αλλά και εν ενεργεία εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι στο Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ κ.λπ - μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία για 6ημερες διακοπές.
Βασικό κριτήριο του προγράμματος είναι η εισοδηματική τους κατάσταση, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ  Γιώργος Κωλέτσος .
Συγκεκριμένα, οι μεμονωμένοι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα μέχρι 18.000 ευρώ, οι οικογενειάρχες μέχρι 31.000 και οι τρίτεκνοι μέχρι 40.000 ευρώ.
Οι δικαιούχοι μπορούν να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Επίσης αρχίζει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου μέσω των ΚΕΠ η διάθεση των δελτίων κοινωνικού και εκδρομικού προγράμματος της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.  
Το πρόγραμμα αφορά 140.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οκταήμερες διακοπές ή τριήμερες οργανωμένες εκδρομές.

Τα ονόματα των κληρωθέντων θα γίνουν γνωστά από την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oga.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής