Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

- "Γιορτή πίτας" απο τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Την καθιερωμένη πια γιορτή πίτας διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.
Ομολογουμένως σε μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις των τελευταίων δραστηριοτήτων του ο σύλλογος Γυναικών έδωσε ένα τόνο δροσιάς στην ζεστή βραδιά.
Οι γυναίκες του χωριού δημιούργησαν όλων των ειδών πίτες, τα χορευτικά από τον Πολιτιστικό Όμιλο "Αγιος Γεώργιος" (Πετρωτό και Πηνειάδα) ήταν καταπληκτικά και το κοινό της Ιτέας ανταποκρίθηκε, χειροκρότησε και απόλαυσε την όλη προσπάθεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ιτέας κ. Θεόδωρος Σδόγγος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά κ. Τσερέπης Απόστολος, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Λιάχανος Ηλίας, η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Ιερέας του χωριού και πλήθος κόσμου.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

E EDO HTHELA NA EIMAI KI EGO SIGOURA THA EIXE POLU ORAIO FAGITO KAI THA HTAN POLU ORAIA H EKDILOSH AYTH MPRAVO TETIA PREPEI NA GINONTE NA FENETE H OMORFIA TOU TOPOU MAS TOU IEROU POU ONOMAZETE ELLADA !!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής