Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

- Το δικό τους στέκι κέρδισαν τα παιδιά και... "Επίσημα"

"Επίσημα" ...έτσι το θέλησαν τα παιδιά κι έτσι έγινε!

Ένα ευχάριστο απόγευμα ήταν το σημερινό για πολλά από τα παιδιά της Ιτέας.
Εγκαινιάστηκε και επίσημα ο δικός τους πλέον χώρος.
Έτσι το θέλανε "επίσημα" κι έτσι έγινε.
Με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ιτέας κ.Θεόδωρο Σδόγγο και τον Αντιδήμαρχο κ. Βάιο Καραγιάννη να κόψουν την κόκκινη κορδέλα (!) άνοιξαν το παλιό Κοινοτικό γραφείο σε όλα τα παιδιά της Ιτέας όπως είχαν υποσχεθεί και στον πρόεδρο.
Όλα ήταν έτοιμα, ο χώρος καθαρός, τα τραπέζια και οι καρέκλες στη θέση τους, τα σνάκ άφθονα, τα αναψυκτικά παγωμένα για τους καλεσμένους και η ντουλάπα γεμάτη επιτραπέζια και όχι μόνο.

"Σας εύχομαι ένα δημιουργικό καλοκαίρι. Ας είναι αυτή σας η πρωτοβουλία παράδειγμα συλλογικότητας για όλους εμάς τους μεγαλύτερους. Σας το παραδίδω, καλορίζικο" ήταν τα λόγια του προέδρου κόβοντας την κόκκινη κορδέλα υπό το βλέμμα του φίλου πια όλων των παιδιών "Φοίβου"........
Μπράβο παιδιά καλό καλοκαίρι από όλους μας!!!













2 σχόλια:

virginia είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους,και κυρίως στα παιδιά!!

Σπ. Κ. Σπυρόπουλος είπε...

Τι ωραία!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής