Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

- Το Κ.Υ. Παλαμά και ο Δήμος Παλαμά σε εκστρατεία εμβολιασμο ανασφάλιστων παιδιών

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αναγκάζουν ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις των ασφαλιστικών ταμείων τους με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς ασφαλιστικό φορέα και να μην μπορούν να καλύψουν τον απαραίτητο (υποχρεωτικό) εμβολιασμό των παιδιών τους.
Το ΚέντροΥγείας Παλαμά σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά, προκειμένου να βοηθήσουν, ξεκινάνε εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού παιδιών που δεν έχουν ασφαλιστικό βιβλιάριο.
Οι γονείς θα μπορούν να προσκομίζουν τα βιβλιάρια εμβολίων των παιδιών τους, στο τμήμα επισκεπτών/-τριών υγείας του Κ.Υ. Παλαμά, όπου θα καταγράφονται σε εμβολιαστικές λίστες, τα εμβόλια που χρειάζεται κάθε παιδί και κατόπιν συνεννοήσεως, θα πραγματοποιείται ο εμβολιασμός.
Το τηλέφωνο του τμήματος επισκεπτών/-τριών υγείας είναι 2444350014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής