Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

- Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους...!!!

Σαν σήμερα ο σύλλογος του χωριού μας κλείνει ακριβώς έναν χρόνο επαναλειτουργίας.
Από τον περασμένο Αύγουστο έχουν γίνει πάρα πολλές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα το τριήμερο «Φεστιβάλ Ενιπέα»

Σε όλες τις εκδηλώσεις, όλοι οι κάτοικοι του χωριού, μας στήριξαν με την παρουσία τους και τη συνδρομή τους. 
Αυτό είναι που δίνει σε εμάς, τους ανθρώπους του συλλόγου, τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο μεράκι και όρεξη να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. 
Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε αυτό που βάλαμε ως στόχο από την αρχή δηλ. έναν σύλλογο μεγάλο, έναν σύλλογο αντάξιο του ονόματος της Ιτέας, έναν σύλλογο για τον οποίο όλοι θα είμαστε υπερήφανοι και οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι ετεροδημότες.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους εθελοντές, μέλη ή όχι του συλλόγου, όλους εκείνους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η πρωτοφανή γιορτή πολιτισμού στο χωριό μας. Ξεκινώντας από τον Λέανδρο που επιμελήθηκε την αφίσα, τον Κώστα που ήταν στα φώτα, τις κυρίες που βοήθησαν φιλοξενία των χορευτικών, όλα τα νεαρά παιδιά αλλά και όλους όσους βοήθησαν υπό βροχή και έκανα τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουν οι εκδηλώσεις του τριημέρου. Αυτοί ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και συντελεστές αυτής μεγάλης γιορτής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους συλλόγους που συμμετείχαν στη γιορτή και μας βοήθησαν να γνωρίσουμε την Ελληνική παράδοση, μέσα από τις φορεσιές, τα τραγούδια, τους ήχους και τους χορούς της κάθε περιοχής που αντιπροσώπευαν.
Για το τέλος άφησα ίσως την πιο δύσκολη αλλά και συγκινητική στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία μου στο σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι τα έχασα όταν οι δυο πιο μικρές και πιο όμορφες παρουσίες του χορευτικού μας πήραν το μικρόφωνο και διάβασαν αυτό το «ευχαριστώ» δημόσια. Δεν μπόρεσα να αρθρώσω λέξη από την συγκίνηση. 

Τους ζητώ συγνώμη, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους και θα κάνω το πάν για να «έρθουν τα καλύτερα».

Με τιμή

Αχιλλέας Μπαλαντίνας

2 σχόλια:

ΑΝΝΙΤΑ ΜΠΑΜΠΑΝΑ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΣΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ....

ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής