Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

- ΕΥΧΕΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους επιτυχόντες από το δήμαρχο Παλαμά

Εκ μέρους της δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλαμά, θέλω ειλικρινά να συγχαρώ όλους τους νέους και τις νέες, αποφοίτους των λυκείων του Δήμου Παλαμά, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια από τις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές της χώρας μας και να τους πω ότι: «Μια νέα περίοδος της ζωής σας ξεκινάει για σας και η περίοδος αυτή θα σας δώσει τα εφόδια και θα ανοίξει τις πόρτες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».
Παράλληλα, θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια στις οικογένειες των παιδιών καθώς και στους καθηγητές τους, που αναμφίβολα με την κάθε είδους στήριξη και το καθημερινό τους έργο, βοήθησαν σημαντικά στο θετικό αποτέλεσμα.
Να πω ακόμα στους επιτυχόντες ότι η ζωή σε όλους μας δίνει πολλές ευκαιρίες και ο καθένας ανάλογα με τις επιλογές του, την αυτοπεποίθηση, τον αγώνα του και την εργατικότητά του πορεύεται.
Απευθυνόμενος σε όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι η ζωή συνεχίζεται και με επιμονή και εργατικότητα θα πετύχουν τον στόχο που επιθυμούν.
Καλή συνέχεια σ’ όλους, επιτυχόντες και μη, στον αγώνα της ζωής τους.
ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δήμαρχος Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής