Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

- "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012" στα βήματα του Φειδιππίδι ο Σπύρος Σπυρόπουλος


ΕΠΕΣΕ, Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ «30Ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012», ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Με την τελετή λήξης και την απονομή μεταλλίων στους αθλητές που πήραν μέρος στη διοργάνωση, πέφτει η αυλαία σήμερα (Δευτέρα) στο 30ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
Η εκδήλωση πραγματοποιηθηκε από τον Διεθνή Σύνδεσμο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
Στον αγώνα που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 72 αθλητές και αθλήτριες από τους 310 συνολικά που ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί από την Ακρόπολη. Αιτία ήταν η ζέστη και η υγρασία που επικρατούσε το διήμερο του αγώνα και είχε σαν αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν 238 αθλητές.
Από τους 44 Έλληνες που συμμετείχαν τερμάτισαν οι 12. Συγκεκριμένα, στη Σπάρτη έφτασαν και τερμάτισαν οι Στέργιος Αναστασιάδης (14ος), Λουκάς Κώνστας (23ος), Σπύρος Σπυρόπουλος (33ος), Γιάννης Δημόπουλος (34ος), Γιάννης Αποστολόπουλος (38ος), Απολλώνιος Γκόγκος (52ος), Γιώργος Κρυστάλλης (58ος), Θερινός Πατάκας (59ος), Γιάννης Παπαμιχαήλ (62ος), Γιώργος Πάνος (67ος), Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος (70ος), Γιώργος Ζαχαριάδης (72ος).
Οι ξένοι δρομείς που πήραν μέρος στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, γλέντησαν με την ψυχή τους, καθώς χόρεψαν ζεϊμπέκικο και άλλους ελληνικούς χορούς, τη Κυριακή το απόγευμα στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν τους ο Δήμος Σπάρτης.
Ένα γεγονός που αναμένεται να κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς το έχουν καταγράψει πολλά από τα ξένα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην Ελλάδα και κάλυψαν το «30ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ».
Το Σάββατο οι Σπαρτιάτες υποδέχθηκαν και τίμησαν τους αθλητές που τερμάτισαν στο άγαλμα του Λεωνίδα, ενώ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης, έγινε η απονομή στους αθλητές και στις αθλήτριες που πήραν τις πρώτες θέσεις στη διοργάνωση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε το Ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», για τη μεγάλη οικονομική του στήριξη επί πολλά έτη, στη διοργάνωση του ιστορικού αγώνα.
Το «30ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», φέτος αφιερώθηκε από το Διεθνή Σύνδεσμο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στη μνήμη του Βρετανού Κηθ Λέτζαρντ, τον «άρχοντα του βουνού», όπως τον ονόμαζαν, καθώς επί 29 χρόνια κάλυπτε με τους εθελοντές συνεργάτες του, το πιο δύσκολο σημείο της διαδρομής, εκεί ψηλά στο Παρθένιο Όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής