Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

- Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του Παλαμά

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου σε κοσμηματοπωλείο του Παλαμά, λίγο πριν κλείσει το κατάστημα για βράδυ.
Συγκεκριμένα περί τις 20:00 δύο δράστες οπλισμένοι που επέβαιναν σε μηχανάκι, ένας με όπλο καλάζνικοφ και ένας με μαχαίρι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο του Παλαμά και προχώρησαν στην αφαίρεση χρυσαφικών από τις προθήκες του καταστήματος.
Ακολούθως επιβιβάστηκαν στο μηχανάκι μαζί με τα κλοπιμαία, και τράπηκαν σε φυγή με κάποιους ωστόσο που κατάλαβαν την ληστεία να τους ακολουθούν αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε και πυροβολισμός.
Στην καταδίωξη που ακολούθησε οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν αρκετά καθώς χάσανε τον έλεγχο του δικύκλου και βρέθηκαν να τρέχουν να κρυφτούν σε παρακείμενο οικόπεδο. Μάλιστα φαίνεται ότι κατά την διαδικασία της άτακτης φυγής "επεσε" και δεύτερος πυροβολισμός χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Οι δύο δράστες ωστόσο ξέφυγαν αφήνοντας πίσω τους τα κλοπιμαία, τα όπλα που χρησιμοποίησαν για την ληστεία και άλλα προσωπικά αντικείμενα που πιθανότατα θα οδηγήσουν και στην αποκάλυψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής