Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

- ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ - δηλώσεις άρδευσης από επιφανειακά νερά

Με στόχο την έκδοση αδειών χρήσης επιφανειακών νερών, που θα χρησιμεύσει για την εγκατάσταση παρόχθιων ηλεκτρικών αντλιοστασίων, ο δήμος Παλαμά καλεί τους παραγωγούς να προσέλθουν στο δήμο και να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις με τις οποίες θα δηλώνουν πόσα στρέμματα αρδεύουν από επιφανειακά νερά (κανάλια) και σε ποιο σημείο βρίσκονται.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – πρόκληση του δημάρχου Παλαμά κ. Πατσιαλή, τονίζεται:
«Καλούνται οι παραγωγοί του Δήμου Παλαμά, που κάνουν χρήση επιφανειακών νερών για την άρδευση των χωραφιών τους, να προσέλθουν στην Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου και να υποβάλουν τις αντίστοιχες αιτήσεις – δηλώσεις για τα αγροτεμάχια που θα ποτίσουν, μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.
Όλα τα παραπάνω γίνονται για την εγκατάσταση παρόχθιων ηλεκτρικών αντλιοστασίων, που θα μειώσει το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων, καθώς..
επίσης και για την επιδότηση των χωραφιών.
Οι δημότες προσερχόμενοι στο Δήμο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:
1. Ταυτότητα
2. Α.Φ.Μ.
3. Αριθμό αναδασμού και έκταση αγροτεμαχίων.
4. Τίτλους κυριότητας αγροτεμαχίων (μόνο για τα εκτός αναδασμού αγροτεμάχια)
5. Για τα μισθωμένα αγροτεμάχια, τα στοιχεία του εκμισθωτή (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και ΑΦΜ).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής