Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

- Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη στήν "Αξιον Εστί" πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Εκδρομή ημερήσια στην Θεσσαλονίκη για τη Θαυματουργή Ιερά εικόνα της Παναγίας "Αξιον Εστί" πραγματοποίησε την Δευτέρα στις 29 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.
Η εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό, που λατρεύεται από εκατομμύρια πιστούς, παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη ώς την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.
Σκοπός της εκδρομής ήταν η προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας η οποία φυλάσσεται στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους και τίθεται προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Οι προσκυνητές επισκέφτηκαν επίσης τον πύργο του ΟΤΕ, και τα κάστρα της άνω πόλης.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη για την μεγάλη ανταπόκριση και στήριξη στο καλεσμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής