Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

- Ο Βάϊος Καραγιάννης στο τιμόνι του ΑΟΚ

Μια γνωστή φυσιογνωμία και πρόσωπο αναγνωρισμένης αξίας επέλεξε για τον πάγκο της ομάδας η διοίκηση του Α.Ο. Καρδίτσας και σε αντικατάσταση του Π. Σερμπέση.
Ο δικός μας Βάϊος Καραγιάννης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΟΚ, θα είναι ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων" που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα και τα βρήκαν με την επιστροφή του Καραγιάννη στον πάγκο της ομάδας μετά από περίπου δύο χρόνια, να είναι γεγονός. Θυμίζουμε ότι τότε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είχε έρθει σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Α.Ο.Κ. μετακομίζοντας στην συμπολίτισσα ομάδα της Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής