Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

- Ανετη νίκη του Ενιπέα 2-0

Ανετη επικράτηση για την ομάδα του Ενιπέα Ιτέας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής.
Σ΄έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχή βροχόπτωση ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ του Ενιπέα Ιτέας και της Θύελλας Ριζοβουνίου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ενιπέας είχε την υπεροχή των κινήσεων αλλά το γκόλ τελικά ήρθε στο 40¨ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Ζώνας.
Στη συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου ο Ενιπέας έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα έμεινε ρευστό, εως ότου ο Ιατρόπουλος στο 80΄ κλείδωσε το μάτς γάνοντας το 2 - 0 για τον Ενιπέα.
Η ομάδα του Ενιπέα αγωνίστηκε με τους εξής:
Λύτρα, Κοντοβάϊο, Σπυρόπουλο, Σδόγγο, Ρίζο, Ιατρόπουλο, Κατράκη, Κόρμα, Αγγέλου, Ζώνα, Βελεσιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής