Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

- Η 2η Εκθεση Ζωγραφικής και Χειροτεχνείας στήν Ιτέα...

Άνοιξε τις πόρτες της και πάλι με επιτυχία η 2η Έκθεση καλλιτεχνών της Ιτέας στο παλιό Δημοτικό σχολείο.
Η Έκθεση φιλοξενεί έργα συγχωριανών μας καλλιτεχνών που με πολύ μεράκι, κέφι και πολλή αγάπη δημιούργησαν.
Ο χώρος γνώριμος, ζεστός και με πολλές αναμνήσεις για όλους εμάς που αφήσαμε εκεί ένα κομμάτι της παιδικής ψυχής μας, αγκάλιασε στοργικά όλη τη δροσιά και την ομορφιά των νέων δημιουργών, που με πρωτοφανή και συγκινητικό ενθουσιασμό έσπευσαν να προσφέρουν τα έργα τους.
Οι καλλιτέχνες μας προσέφεραν από καρδιάς, τα παιδιά του Συλλόγου οργάνωσαν τα πάντα και έστησαν την Έκθεση με την καρδιά τους και το κοινό έτρεξε να τιμήσει από καρδιάς την Έκθεση και τους δημιουργούς!

Ο χώρος της Εκθεσης θα παραμένει καθε απόγευμα ανοικτός για τους επισκέπτες και τις ώρες 16:00μμ έως και 20:00μμ μέχρι 31 Δεκεμβρίου
Σας περιμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής