Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

- Το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά συζητά τον Προϋπολογισμό του 2013 στην Ιτέα

Την προσεχή Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, στις 5μμ, στο δημοτικό κατάστημα Ιτέας, της Δ.Ε. Φύλλου, θα συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά σε ειδική συνεδρίαση (άρθρα 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010 [ΦΕΚ 87 ΤΑ] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», καθώς και του άρθρου 159 παρ. 1 του Ν. 3463/2006 [ΦΕΚ 114 ΤΑ] «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων»), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων - Εξόδων και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Παλαμά οικονομικού έτους 2013».

Θέματα τακτικής συνεδρίασης
Την ίδια ημέρα (Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012), στις 6.30μμ, στον ίδιο χώρο (δημαρχείο Ιτέας), θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό χώρων εναπόθεσης κλαδιών, στην έδρα του..
Δήμου. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
2. Αποδοχή και απόδοση ποσού 42.306,83 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Παλαμά. Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ.
3. Αποδοχή και απόδοση ποσού 14.560 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για συντήρηση και επισκευή των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολικών κτιρίων του Δήμου Παλαμά. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ρύθμιση όλων των δανείων που οφείλει ο Δήμος Παλαμά. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
6. Γνωμοδότηση για άδεια εκμετάλλευσης λατομείου αδρανών υλικών, εκτός λατομικής ζώνης, στην Τοπική Κοινότητα Συκεώνας. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
7. Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Παλαμά». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
8. Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Κατασκευή Αίθουσας Τελετών στο Α’ Νεκροταφείο Παλαμά». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
9. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση Στοιχείων και Ενίσχυση Υπάρχοντος Θυροφράγματος στον Ιταλικό». Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
10. Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή των τιμολογίων από τις εκδηλώσεις του Δήμου για την Εθνική Εορτή 28ης Οκτωβρίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Θεοδώρου.
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί σύναψης Δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί σύναψης Δανείου από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
13. Έγκριση μελέτης προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών οικονομικού έτους 2013 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Θεοδώρου.
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
15. Εγγραφή του Δήμου Παλαμά ως συνδρομητή σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα για το οικονομικό έτος 2013. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
16. Ορισμός μελών ανασυγκρότησης Πρωτοβάθμιων Συμβουλίων Κινηματογράφων, Θεάτρων και παρεμφερών επιχειρήσεων Ν. Καρδίτσας. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Πέτρου - Τατσιός.
17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου Παλαμά «ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ». Εισηγητής Δ.Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
18. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί εγγράφου της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καρδίτσας. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Καραγιάννης.
19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Χρήστου Αδαμόπουλου του Βαΐου. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Γεωργίου Παπαλίτσα του Κωνσταντίνου. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθμ.: 17/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ορφανών. Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ.Σ.
22. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθμ.: 10/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μάρκου. Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι φωστήρες της Ιτέας τι κάνουν; Κανένα έργο στην Ιτέα θα γίνει; Δε βλέπουμε φως.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής