Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

- Χριστουγεννιάτικο γιορτινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Χριστουγεννιάτικο γιορτινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

 
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 μ.μ:
Γιορτινός καφές στο καφεζαχαροπλαστείο "Αχίλλειον".
Θα σερβιριστούν διάφορα εδέσματα υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και ζωντανής μουσικής από μαθήτρια του τμήματος μουσικών οργάνων του συλλόγου.


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 π.μ:
Αναβίωση εθίμου χοιροσφάγιων (γουρουνοχαρά) στην πλατεία της Ιτέας.
Θα παρασκευαστούν διάφορα παραδοσιακά φαγητά όπως τηγανιά, τσιγαρίδες, λουκάνικα, ψητό κρέας καθώς επίσης και άφθονο κρασί υπό τους ήχους παραδοσιακής Ελληνική μουσικής.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 μ.μ:
Εναρξη έκθεσης Ζωγραφικής - Χειροτεχνίας και φωτογραφίας στο παλαιό Δημοτικό σχολείο Ιτέας η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε απόγευμα από τις 16:00 μ.μ έως 20:00 μ.μ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.
Συμμετέχουν:
Χάρης Μακρής, Νίκος Μακρής, Αλέξανδρος Βελεσιώτης, Μαίρη Χριστοδούλου, Λούσυ Τσένοβα-Ντάλλα, Χρύσα Θεοδώρου - Χήρα, Βαγγέλης Σαμαράς, Χρήστος Μακρής.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 μ.μ:
Πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας με τη συμμετοχή της χορωδίας Ενηλίκων Ιτέας και της χορωδίας της μουσικής σχολής κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα.
Θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα διηγήματα, Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από τους μαθητές και μαθήτριες του τμήματος μουσικών οργάνων του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας.
Για τους μικρούς φίλους ο Αη Βασίλης θα μοιράσει λιχουδιές.
Εκ μέρους του συλλόγου ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας.

Με εκτίμηση Δ.Σ. Ε.Μ.Σ.Ιτέας

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ειλικρινά πιστέυω,ότι,αυτό που γίνεται από εσάς τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας,είναι εξαιρετικά σημαντικό και καθόλου εύκολο.Δεν δικαιούμαι να είμαι κριτής του έργου σας.Μιλώ σαν συγχωριανός σας και ας μη φανούν αυτά μεγάλες κουβέντες...Οι λέξεις Αγροτική-Πολιτιστική Κληρονομιά καί Παράδοση χρησιμοποιούνται απο'σας σαν πηλός για να πλαστεί το χωριό μας απ'την αρχή και να γίνει πιο ωραίο.Οτι κάνετε είναι μια πράξη αυθόρμητη της ζωής,ανάγκη ύπαρξης τόσο απαραίτητη όσο το καθημερινό ψωμί,το οποίο τίμια και δύσκολα κερδίζετε με τη δουλειά σας.Επιτρέψτε μου να εκφράσω το θαυμασμό μου για το σημαντικό έργο σας και να σας συγχαρώ.
Σας ευχαριστώ.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.
Γιάννης Σπυρόπουλος

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας είπε...

Τα λόγια σας κύριε Σπυρόπουλε είναι "ενέσεις" ανάτασης και δημιουργίας για μας που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε εδω και έναν χρόνο με τον αγαπημένο τούτο τόπο μας.
Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια και μέσα απο τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο να αναδείξουμε και να αναβιώσουμε την μεγάλη κληρονομιά που μας παρέδωσαν οι παπούδες μας και οι γονείς μας.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μέσα απ΄την καρδιά μας...!!!
Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής