Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

- Τακτική και Ειδική συνεδρίαση του δήμου Παλαμά

Στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά σε τακτική συνεδρίαση, Σήμερα στις 27–12–2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήτοι:

1.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
    Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
2.- Σύναψη σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Παλαμά – Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΛΓΟ Δήμητρα, για τη λειτουργία του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας Παλαμά [Φυτώριο]    Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
3.- Περί συγκρότησης Επιτροπής Δημοτικών υπαλλήλων μετά των αναπληρωματικών αυτών για τη διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεση για το από: 01 – 01 – 2013 έως: 31 – 12 – 2013 χρονικό διάστημα.
    Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
4.- Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός (Β΄ Φάση) του πρώην Δήμου Σελλάνων»...

    Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
5.- Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Νεκροταφείων».
    Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
6.- Έγκριση και παραλαβή της Τοπογραφικής μελέτης «Οριοθέτηση Δημοτικών Εκτάσεων».
     Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
7.- Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Νεκροταφείων».
    Εισηγητής κ. Δήμαρχος.
  8.- Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ.: 34 / 2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.)», που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού.
    Εισηγήτρια Δ. Σ. κ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου.
  9.- Γνωμοδότηση επί της αριθμ.: 68 / 2012 απόφασης του Δ.Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.), που αφορά συμπλήρωση και προσαρμογή του Ο.Ε.Υ. του Ν. Π., σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4024 / 2011.
    Εισηγητής Δ. Σ. κ. Απόστολος Τσερέπης.
10.- Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Αθανασίου Τριανταφύλλου του Δημητρίου.
      Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
11.- Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Σωτηρίου Ρημπάπη του Αθανασίου.
      Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
12.- Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα δημότη για μείωση ή απαλλαγή Δημοτικών φόρων και τελών, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 202 του Δ.Κ.Κ. [ Ν. 3463 / 2006].
Εισηγητής κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
13.- Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του υπαλλήλου του Δήμου μας κ. Αντωνίου Λάϊου, για ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων του Δήμου μας οικονομικού έτους 2012.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.
14.- Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του υπαλλήλου του Δήμου μας κ. Αντωνίου Λάϊου, για διαγραφή οφειλής και επαναβεβαίωσης στο σωστό οφειλέτη. 
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.


Στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων θα συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, σε ειδική συνεδρίαση (άρθρα 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», καθώς και του άρθρου 159 παρ. 1 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114 ΤΑ) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων»), στις  28–12-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Ανάκληση μέρους της αριθμ.: 429 / 2012 Α. Δ. Σ. και εκ νέου έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δήμου Παλαμά οικονομικού έτους 2013, βάσει της αριθμ. Οικ.: 47490 / 18 – 12 – 2012 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής