Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

- Με επιτυχία έγινε η Πρωτοχρονιάτικη μουσική εκδήλωση - γιορτή στην Ιτέα

Χθες την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας έγινε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας.

Συμμετείχαν:
Χορωδία ενηλίκων Ιτέας.
Χορωδία μουσικής σχολής κ. Μπίμπιλα.
Μαθητές του τμήματος μουσικών οργάνων του ΕΜΣΙτέας.
Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, διηγήματα και τραγούδια υπο την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μπίμπιλα Αχιλλέα.

Με την έναρξη της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Ιτέας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές.




































1 σχόλιο:

Κουτσαριώτης Νοσταλγός είπε...

Οι γιορτές που ετοιμάσατε ήταν η μια καλύτερη από την άλλη, αγγίξατε σχεδόν όλα τα επίπεδα πολιτισμού.Αναβιώσεις εθίμων, εκθέσεις, χορωδίες, κάλαντα, διασκέδαση, ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.Είστε άξιοι συγχαρητηρίων.Σας ευχαριστούμε πολύ που 2η συνεχόμενη χρονιά δώσατε στην Ιτέα τη θέση που της αξίζει και δώσατε σε πολλούς να καταλάβουν ότι όταν θέλουμε, μπορούμε....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής