Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

- Πρωτοχρονιάτικες ευχές απο τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΕΑΣ Καρδίτσας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Φτάσαμε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς που στιγματίστηκε από μεγάλες ανατροπές στη ζωή και την καθημερινότητα μας.
Μια χρονιά που τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα διογκώθηκαν και ταλαιπώρησαν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας.
Στην αυγή του 2013 επιβάλλεται να δώσουμε ένα τέρμα στην μοιρολατρία και να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και τη δύναμη να αλλάξουμε τα δυσάρεστα γεγονότα.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου χρειάζεται αδιάκοπη προσπάθεια.
Χρειάζεται συνοχή και ενότητα για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής.
Αν έπρεπε να επιλέξουμε την καλύτερη ευχή την πατρίδα μας και για τον καθένα ξεχωριστά, αυτή θα ήταν να πάρουμε ξανά τη μοίρα στα χέρια μας και η έλευση του νέου έτους να σημάνει το τέλος της μεγάλης δοκιμασίας που περνάει ο λαός μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Καρδίτσας και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε μια καλή και πιο παραγωγική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2013.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΚ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής