Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

- Η Μαρία Θεοχάρη - Τσέτλα ενώνεται με τα δεσμά του γάμου

Σήμερα η Μαρία Θεοχάρη - Τσέτλα θα ενωθεί με τα δεσμά του πολιτικού γάμου με τον σύντροφό της.
Το δικό μας κορίτσι που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ν΄απασχολεί τις αθηναϊκές πίστες με την εντυπωσιακή εικόνα και την ιδιαίτερη φωνή της αποφάσισε εδώ και λίγους μήνες να τα παρατήσει όλα για μια μπουτίκ.
Ένα στέκι με επώνυμα ρούχα από το οποίο ψωνίζει σχεδόν όλη η Showbiz.
Και τα κατάφερε.
Περνάει καλά είναι ήρεμη και έτοιμη να γίνει μητέρα.
Οι πληροφορίες θέλουν την Μαρία να γεννάει - τελευταία ημερομηνία από τους γιατρούς - στις 26 Απριλίου και ο θρησκευτικός γάμος να τελεστεί μαζί με την βάφτιση του γιου της!

Ο νεαρός επιχειρηματίας και η γνωστή τραγουδίστρια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε 4 μήνες θα κρατάνε αγκαλιά το μωράκι τους.
Ο γάμος τους θα γίνει σε λίγες μέρες στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης, με κουμπάρους την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και τον Νικήτα Τσίμα, στενό φίλο και συνεργάτη του επιχειρηματία Χάρη Σαραντόπουλου.
Την έχουμε απολαύσει να τραγουδά σε πολλές πίστες της Αθήνας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Η Μαρία γνωρίστηκε με τον επιτυχημένο επιχειρηματία, Χάρη Σαραντόπουλο, μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή ο έρωτας υπήρξε αμοιβαίος.
Να ζήσετε παιδιά και να έχετε υγεία!!!

Μιχάλη - Καίτη να σας ζήσουν!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής