Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

- Η Ωρα των μπλόκων

Ο αριθμος των τρακτερ ανεβαινει.
Ξεκινησαν με 500 και σιγα σιγα φτανουν στα 1500!!!
Και ακομη στις πλατειες των χωριων της Καρδιτσας ειναι ''παρκαρισμενα'' δεκαδες - δεκαδες.
Η τακτικη της κυβερνησης δυο μερες τωρα εχει εκνευρισει το κλιμα στα μπλοκα.
Οι εντολες των αστυνομικων συγκρατουν ενα ποταμι που φουσκωνει....Ο προβληματισμος μετατρεπεται ηδη εκδηλωση διμαρτυριας.
Το επομενο σταδιο ειναι το γνωστο.
Θα ακουλουθησει η τηλεοπτικη βια εναντιον των αγροτων.
Οσο αντικειμενικος να εισαι σαν παρατηρητης δεν μπορεις να μην χαρακτηρισεις ΒΙΑ τις γνωστες τακτικες μειδιασμου - κοροιδιας εναντιον φτωχου και τιμου κοσμου ωστε οι μηχανισμοι ''δημοσιογραφων'' να οπλισουν την κοινη γνωμη και να στραφει εναντιον των αγροτων, η οποιου τολμησει να φωναξει ''Φτανει δεν αντεχουμε''
Οι αγροτες στα μπλοκα ηδη βλεπουν μεταξυ τους οτι δεν υπαρχει το ιδιο κλιμα οπως στις προηγουμενες.
Βλεπουν τους πατεραδες τους να παλευουν και οχι να διλαλεξουν να φτιαξουν τα ποσοστα αυτοκτονιων στην Ελλαδα.
Ειναι πολυ νωρις ακομη να εκφρασουμε αποψη αλλα η διαθεση γινεται σκληρη αγωνιστικη.

http://karditsaportal.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν οι άλλοι διαδήλωναν ενάντια στα μνημόνια, οι αγρότες έπαιζαν πρέφα στο καφενείο νομίζοντας ότι κάποια “αόρατη χειρ” θα προστατεύσει τις περιουσίες τους και θα γλιτώσουν. Τώρα, που η υπερφορολόγηση θα τούς δημεύσει ακόμα και τα χερσοχώραφα, ξύπνησαν. Λίγο αργά, ομολογουμένως.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ποιός θα μπορούσε να διαφωνήσει μαζί σου...κι ακόμα δεν ήρθαν τα χειρότερα

Ανώνυμος είπε...

Οι αγρότες έχουν στο δρόμο απο το 1996 φωνάζοντας για το πετρέλαιο κτλ....αλλά τότε όλοι έβλεπαν ότι κλείνουν τους δρόμους και δεν αφήνουν τους celebrity(τύπου Πέτρου Κωστόπουλου) να πάνε για καφέ.....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής