Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

- Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου & Νηπιαγωγείου Ιτέας

Ανακοίνωση: 
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου & Νηπιαγωγείου Ιτέας

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε πως από αυτή την Πέμπτη 14/02/2013 θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται ξανά τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια του υπουργείου Παιδείας (σχολές Γονέων) στο χώρο του σχολείου (αίθουσα εκδηλώσεων) με καινούργια θεματολογία.
Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να τα παρακολουθήσει καλείται να προσέλθει στο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 14/02 και ώρα 10:00 πμ για να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής